Lehúzta a sliccét és elővette a kőkemény farkát

Nem hiába a többéves telefonszex kapcsolat a hátunk mögött. Ez a szerelem sosem született volna, ha nem tudunk kimondani mindent. Amikor találkoztam vele, a szabadsággal nyűgözött le, amit a számba adott. Mindent elmondtam, mindent elmondtunk. Kicsit sajnálom, hogy ezek a telefonbeszélgetések nem voltak rögzíthetőek, mert többezeroldalnyi csodás, érzéki, merész, perverz, kedves és gonosz erotika született volna belőle. Érdekes, hogy sosem ragadtunk a cset bezárt világába, én mindig is ki akartam húzni onnan. Nem őt, magamat, ő meg bizonytalankodott, hogy velem tartson-e. Nem tudom, hogy őt élveztem, vagy magamat akkoriban. És nem tudom, miért bírt olyan óriási jelentőséggel a beszéd. Hogy halljam a vágyaimat és hallassam az övéit.
Most is imádom, amikor játszunk, és szerepekbe bújunk. Szöveget írunk és mondunk, egymás szájába. Nem tudom, hogy el is hisszük-e, nem a valóság a lényeg. Sokkal inkább a valóságtól való elrugaszkodás. Az a fajta bizalom, hogy lehetek bárki más, hogy tudok lenni bárki más, és mégis nekem szól, rólam szól és hozzám szól. Egyszerűen imádom, amikor beszélgetünk szex közben. Imádom azt is, amikor csendben és szerelmesen csókolózunk megállás nélkül, vagy épp lázasan és harapdálva nyögések közepette, de a beszélgetős esetek a kedvenceim. Mert a női orgazmus, mint tudjuk, fejben dől el, a szavai pedig éppen oda céloznak és az agyamat izgatják.
Behozta az újságot, csak ketten voltunk otthon. A falhoz döntött.
-Szóval a férjed nincs itthon?
-Bármelyik pillanatban megérkezhet.
-Akkor ne húzzuk az időt.
Ezt már úgy mondta, hogy lehúzta a nadrágja sliccét és elővette a kőkemény farkát.
-Ne is! Tudod, hogy nagyon féltékeny. Folyton azt képzeli, hogy megcsalom.
-Ó, milyen szemét alak, amikor te vagy a legtisztességesebb nő, akit ismerek!
Közben a nappali és a konyha különböző zúgaiban kerestük a legalkalmasabb helyeket, ahol dughatunk végre. És végül a szoba közepén guggoltam, hogy szopjam a farkát előbújtató,de amúgy teljesen felöltözött, aktuálisan az újságkihordó fiú bőrébe bújt kedveSMet. Stb., stb.
(További részleteket olvasóim érzékenységére, és hálószobatitkaink intimitására való tekintettel nem közlök. Viszont erről szembe jutott, hogy írnom kell a cmnf pornókategória gyönyöreiről a valóságban címmel, mert elképesztően izgató, ha a férfi feöltözve marad szex közben. )


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A potencia fokozásához így növelhető a vágy és az erekció

Korral is jár a nemi vágy és tesztoszteronszint csökkenése. A libidó, a tesztoszteron többségében fiatal [...]

Gyertek el szexshopunkba, hogy jobban élvezzétek a szexet

Az első magyar szexshopba ≡ M e g h í v ó ≡  ismerd az [...]

Hatékony merevedéshez potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás itt

Egyik napról a másikra a szexuális élete katasztrofálissá vált? Csalódottságot érez csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalma [...]

Potencia és libidó vágyfokozók segítségével férfiaknak, nőknek

Fokozatosan kezdjük felismerni, hogy a férfiak és nők szexuális vágyának mechanizmusai sokkal kisebb mértékben eltérhetnek, [...]