Abortusz

A terhesség természetes vagy mesterséges úton és körülmények között történő megszakasztása.

Az előbbit spontán vetélésnek, az utóbbit művi vetélésnek, vagy abortusznak is nevezik.

Jelentősége: veszélyességében van – mert a később kívánt magzatok életkilátásait jelentősen ronthatja. Az abortuszon átesett nők 32 % – ban meddőség következik be. Fiatalok esetében ez a szám csaknem 50 .

Lényeges, hogy a terhesség 12. hetéig (különösen indokolt esetben a terhesség 16 . – extrém esetben – a 20. hetéig) a nem kívánt fogamzást megszakítsák. A megtermékenyült petesejt nem ágyazódott be olyan mélyen a méh falába – így onnan még viszonylag könnyen eltávolítható. Az orvosi beavatkozás műtétnek számít.

abortusz1

A méhszáj tágítása mesterséges módon altatásban – vagy a méhnyakba vezetett, nedvességre duzzadó eszközzel – történik.

A tágítás során a nyakcsatorna megsérülhet – fokozott a felfertőzés veszélye, mert a nyakcsatorna így nem zár tökéletesen – ezért egy következő terhességnél idő előtt kitágulhat, kinyílhat – még mielőtt a baba teljesen kifejlődött volna – és korábban jöhet a világra. Életesélyei rosszabbak lehetnek, mint egészségesen fejlett társaié. A koraszülött babák gyengébbek, érzékenyebbek, fogékonyabbak a fertőzésekre .

A méh falát is érhetik különböző sérülések, gyulladások. A “Veszteség élményét” mindenkor fel kell (kellene) tudni dolgozni – hiszen a beavatkozás – egy életen át végigkíséri az érintett fiatal leányt, nőt , asszonyt. Megelőzni kellene, mert a következmény sok-sok veszéllyel jár. Okosan szeretve, a veszélyek elkerülhetők. A felelősség közös.

A műtét díja (nem ingyenes : 1993 jan.01-óta) 10.000 Ft – indokolt esetben fizetéskedvezmény adható. A CSVSZ-nél (Családvédelmi Szolgálatnál) dolgozó védőnőt kell – a nem kívánt terhességgel felkeresni – aki részletes tájékoztatást ad a nehéz helyzetben lévő nőknek, pároknak


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A szex és szexuális segédeszközök haladó változásait az INTIM CENTER 32 éve követi

A szex és szexuális segédeszközök komoly változásait az INTIM CENTER 30 éve követi! Cikkünkben a [...]

Szexjátékok vásárolni Budapesten az Intim Centerben a legjobb

Érdemes felkeresni egy intim áruházat a fővárosban? Mit adhatnak az intimitáshoz szükséges játékok a partnereknek [...]

Vibrátorokkal szexel a két pornós Szlanicska Szilvia és Vásárhelyi Bianka

Leszbikus szex, vibrátorokkal szereti egymást a két szép lány. Sokak fantáziáját birizgálja, hogy milyen lehet leszbikus lányok szexuális élete. Mit csinálnak, [...]

Nemi kielégülést biztosítunk nőknek, férfiaknak, pároknak INTIM CENTER

Az INTIM CENTER nemi kielégülést biztosít a világ legjobb gyáróitól beszerzett szex segédeszközeivel nőknek, férfiaknak, [...]