Addig dugott amíg el nem élvezett

elelvezettKorán keltünk fel, talán három vagy negyed négy lehetett, mert fél négyre már túl voltam a „jó reggelt orgazmuson”. Nem voltam teljesen ébren, de nem is aludtam már, amikor elkezdett simogatni. Igen, korán volt még, és azt hiszem az érzékeim sokkal tompábbak voltak mint általában. De épp ezért jobban oda tudtam figyelni ezekre a gyengéd érintésekre, mert nem volt semmi más, ami elterelte volna a figyelmemet. Lágy simogatások, finom kis puszik, én meg már tudtam, hogy valami huncutságra készül. Rátette a kezem a farkára, és akkor már biztos voltam benne, hogy itt készül valami, ami nekem nagyon fog tetszeni. A drága már készen állt (minden értelemben) hogy a tettek mezejére lépjen, és azt is tudtam, hogy ez a mező a lábam közt található és egyre nedvesebb (persze nem a friss harmattól-huh, de költői vagyok most). Kicsit felderítette ujjaival a terepet, aztán nem tétovázott tovább. Egyszer csak azt vettem észre, hogy hirtelen mozdulattal a puncimban is van már. Akkor már teljesen ébren voltam. Annyira lelkesedtem az ötletért, hogy az izgatottságtól elszállt minden fáradtságom, meg aztán volt ott másfajta izgalom is. És meg volt az orgazmus is. Ez volt az eddigi legkorábbi, ilyen hajnalban még sosem volt részem szexben, de azt hiszem ezért érdemes felébredni.
Ezután felvettük az alvós pózt, mert tényleg nagyon korán volt, én meg (bár elég hatásos ébresztő volt) újra elálmosodtam. Na meg ő is. Már emberibb időben tértünk újra magunkhoz. Én nyújtózkodtam kicsit, ő meg megint nagyon elemében volt. Először elölről dugott meg jó alaposan, és a nap újabb orgazmusokkal folyatódott. Aztán kicsit hagyta, hogy az ajkaim is élvezzék a kemény farkát, és ne csak a puncim. Érdekes, hogy kicsit fáradt voltam, de mégis volt hozzá kedvem, és felettébb élveztem a dolgot. Az előző bejegyzésemben már részleteztem, hogy milyen sok minden miatt rajongok úgy a szopásért, na hát most sem volt más a helyzet. Elképesztően őrjítő volt, ahogy minden mozdulatomnál egyre keményebbnek és nagyobbnak éreztem, ahogy szépen lassan új erőre kapott. És akkor jött az ötlet, hogy hátulról is megdughatna. Bevallom, ez nem az én ötletem volt. Bár már párszor volt szerencsém ehhez a pózhoz, mégis idegenkedek tőle kicsit. Nem hiszem, hogy ez a számomra előnyös póz. Régebben talán azt is hittem, hogy mivel túlságosan ki vagyok domborodva fenéktájon, nem fog menni nekem ez a póz, hogy talán bonyodalmas hozzám férni, vagy egyszerűen csak nem vagyok vonzó látvány. De mivel este már eloszlatta ezeket a gondolataimat, reggel már sokkal könnyebben mondtam igent, amikor felvetette az ötletet. Azonnal pózba vágta magam, és vártam, hogy jöjjön. Azt hiszem, hogy minden idegenkedésem ellenére, nagyon szeretem ezt a pózt. Sokkal mélyebben érzem, ahogy behatol, sokkal jobban kitölt, egyszerűen mindenben jobb, mint a többi (amiket egyébként szintén kedvelek). És éreztem, hogy ez neki is jobb, hogy nagyon élvezi. Egy ideig ezt a pózt alkalmaztuk és én közben nagyon meg is szerettem (legközelebb már talán én magam fogom kérni) és el is élveztem. Aztán olyat tett, amit egyébként még mindig csak keveseknek engedek meg: elkezdte a nyelvével felfedezni a puncim. Én kértem, hogy ne tegye, de azt hiszem nem voltam nagyon meggyőző, és amikor a nyelve először hozzáért, már tudtam, hogy akármit is mondok, nem fogja elhinni, hogy nem akarom. Jó volt, nagyon is jó. És azt hiszem, ha az első nyelvmozdulatokig eljutunk, akkor onnantól már megszűnik bennem minden ellenállás. Annyira ügyesen csinálta, annyira lelkesen, hogy egyszerűen nem tudtam arra koncentrálni, hogy nemet mondjak. Azok az érzések, amik miatt nem szeretem, (amiket már említettem) pillanatok alatt eltűntek, és én nem tudtam mást csinálni, csak élvezni.
Végül nem maradt más hátra, csak az, hogy ő is elélvezzen. Újra misszionáriusra váltottunk, és ezúttal addig dugott, amíg el nem élvezett. Akartam, hogy a hasamra élvezzen, hogy a bőrömön élvezhessem. Nem tudom miért, de szeretem. Egy barátnőm mondta régebben, hogy szerinte perverz és undorító dolog, de én imádom, ha összemaszatolnak, és imádom látni, ahogy a hófehér bőrömre spriccel, mintegy nyugtázva, hogy neki is jó volt. Hm…lehet, hogy egyesek szerint perverz vagyok, de engem az nem érdekel.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátorokat és dildókat Lévai Adrienn is szereti

A szexshop online webáruházakban, vagy sexshop üzletekben beszerezhető  vibrátorokat és dildókat a volt playmate Lévai Adrienn [...]

Az INTIMCENTER.hu szexkellékeivel új dimenzióba kerül a nemi életed

Legyen a szex minél jobb! A nők 60%-a csak megjátssza az orgazmust. Nagy hiba. Ha [...]

Korai magömlésre tanácsok és Long Love magömlés késleltető szer

A korai magömlés szexuális diszfunkció, amelyet az jellemez, hogy a férfi nem képes ellenőrizni az [...]

Ezt a kapszulát bekapod és áll a farkad, nagyon fasza potencianövelő szerek itt

Biztos nincs, olyan nincs, hogy bizonyosan ez a legjobb potencianövelő, és rendben lesz a libidó! [...]