Férfi hibák a szexben

Szex-hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek  – Férfiak, azt gondoljátok, hogy mindent tudtok már arról, hogyan szerezzetek örömet ágyban kedveseteknek? A fejetekben e témáról írt enciklopédiában valószínűleg becsúszott egy-két hiba, és ez az ágyban is kiütközhet.

Az ok abban keresendő, hogy abból indultok ki, mi okozna nektek örömet. Ezenkívül befolyásolnak a látott felnőtt filmek, és, ha őszinték akarunk lenni, annak igazán nincs sok köze a hétköznapi szexhez. A hölgyek pedig nehezen adják tudtunkra szavakkal, mit is várnának a hálószobában.  Segítségül Tristan Taormino és Lou Paget szex-edukátorokat hívtuk: világosítsanak fel bennünket, melyek a férfiak által leggyakrabban elkövetett szexbéli hibák.

Taormino ismert író és video producer, nevéhez fűződik az Expert Guide című oktatósorozat. Paget a Great Lover Playbook című szex-kézikönyv szerzője, előadásai méltán népszerűek.

Első számú tévhit: a férfiak tudják, mit akarnak a nők
A férfiak gyakran indulnak ki más hölgyekkel történt szeretkezés tapasztalataiból… Pedig a nők sem egyformák. Talán egészestés repertoárból “dolgozol”, mégsem biztos, hogy éppen abban a technikában leszel gyakorlott, ami kedvesednek bejön – így Taormino. Az összhang megleléséhez nem csupán szexuális téren kell összecsiszolódnia a párnak, a két fél kapcsolatának is megfelelő fejlettséget kell elérnie. A hölgyek hozzáállása mindenesetre változó: van, aki már az első alkalommal igényli a testi kontaktust, van, aki csak a sokadik találkozás után.

Kettes számú tévhit: mindenre képes vagy
Vannak nők, akiknél az orgazmus nem következik be 3.000 rpm (ingerlési frekvencia) alatt. Nincs az az emberi nyelv vagy ujj, amely ezt a vibrációt képes produkálni. A férfiak mégis azt gondolják, hogy valami baj van, ha a nők inkább a vibrátort választják. “Ha szerelmed csak vibrátor használatával tud a csúcsra jutni, az még nem jelenti azt, hogy szexuális zavarban szenved.” – állítja Taormino. Gondoljunk a vibrátorra segítő eszközként, ne lássunk benne riválist. Sok pár “veti be” a szeretkezés ideje alatt, amíg egymást kényeztetik.

Hármas számú tévhit: a szex alatt a férfiak éppen úgy éreznek, mint a nők
Paget szerint a férfiak és a nők inkább külön-külön élik meg a szexuális élvezetet, mint együtt. A férfiak úgy vélik, hogy behatoláskor (ami számukra nagyfokú örömérzet), a nők szintén ugyanazt érzékelik. Az igazság azonban távolról sem ez. A hüvely belső felülete sokkal kevésbé érzékeny, mint a külső – legalábbis a legtöbb nő esetében így van ez. Tehát, a mély behatolás nem feltétlenül röppent a csúcsra. Egy túl hosszú pénisz bevezetése akár “hasbaszúrásként” is hathat, és rosszullétet válthat ki. 

Négyes számú tévhit: a férfiak mindent tudnak a nők anatómiájáról
A férfiak nagy része tudja, hol a klitorisz, és mi is az. De értik is, mi a szerepe? Egy 30 évvel ezelőtt, az amerikai szexuális forradalom idején született könyv  (Joy of sex) már rámutatott a klitorisz ingerlésének fontosságára. Ettől függetlenül sajnos azóta is tartja magát az a téves hiedelem, hogy csakis a behatolás a nők számára az öröm forrása. “Még mindig kapok leveleket férfiaktól, amelyekben azt panaszolják, feleségeik nem jutnak élvezethez a közösülés alatt. A klitorisz ingerlése által tudnak gyönyört okozni nekik. Én rendszerint azt felelem: OK. Na és?”- fűzi hozzá Taormino.  “A nők nagy részére pontosan ez jellemző.” – erősíti meg Paget. A férfiaknak gyakran fogalmuk sincs arról, hogyan érintsék meg, és, hogy mennyire érzékeny ez a felület. Nőről-nőre eltérő, milyen erős legyen az érintés: ami az egyiknél jó, az másnál fájdalmas. Kérdezzük meg kedvesünket, milyen módon végezzük az ingerlést, hogy az kellemes legyen.

Ötös számú tévhit: a nedvesség természetes
Vannak férfiak, akik egyszerűen leállnak, ha partnerük nem elég nedves. Aggodalomra azonban semmi ok. Van olyan nő, akinél a nedvtermelés bőséges, van, akinél nem. Ez  akár napról napra változhat: függ a menstruációs ciklus fázisától, és befolyásolja a napi stressz valamint a gyógyszerek szedése is.

Hatos számú tévhit: hallgatni arany
Számos férfi él abban a tudatban, hogy a szex alatt hallgatnia kell, mint a sülthal. Azonban, ha meg sem mukkannak, a partner nem fogja tudni, hogy amit tesz élvezetet okoz, vagy sem. A  jóizlés határain belül maradva igenis közölhetjük a hölggyel, mit kíván a testünk, adhatunk neki iránymutatást.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Legyen stabil az erekciód TOP potencianövelőkkel

A merevedés stabillá tétele, hogyan lehet? Erről sokat olvashatsz a potencianövelés blogban, de kérdés, hogy [...]

Szex alkalmakkor, a hálószobában is legyen ajándék az INTIM CENTER kínálatából!

Ünnepeken, névnapon, születésnapon, karácsonykor, év végén, újévben a légkör még a pszichológusok szerint is kedvez [...]

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]

Ha ezekre a faszéhes csajokra nem áll fel, tuti potenciazavarod van

A merevedési zavarok hátterében egyrészt pszichés, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális [...]