Aleska Diamond, Sáfrány Emese pornóban szende szüzet is alakított

Aleska Diamond végleg felhagyott a pornóval. A felnőttfilmezésből jól élt, ám most, hogy ezzel végleg felhagy, új lehetőségek után kell néznie, és reméli, hogy aktuális pasija támogatja őt.

– Pornósztárként csináltam már ezt külföldön, az egy kicsit elitebb volt, de biztosan élvezni fogom itthon is. Nem a pénz a lényeg, tudom, hogy nem ez tesz majd gazdaggá, inkább azért csinálom, hogy felépítsem magam. Sose lehet tudni, milyen lehetőségekhez vezet majd – mondta el a Borsnak.
A felnőttfilmezésből jól élt, ám most, hogy ezzel végleg felhagy, új lehetőségek után kell néznie.
– Nekem csak egy számít, hogy vegyen a kamera! Ha kamera előtt vagyok, még az sem érdekel, hogy milyen jelzőket aggatnak rám. Amikor felnőttfilmeztem, nagyon jól éltem, tisztában voltam azzal, ha feladom, akkor nehezebb idők jönnek majd – tette hozzá.

– Ő egy személyi edző. Szinte betegesen féltékeny mindenkire, ami nem tesz jót a kapcsolatunknak.. Nem szereti azt sem, ha haknizni megyek, és pózolgatok férfirajongókkal. Próbálom megértetni vele, hogy én hűséges típus vagyok.

A médiában mostanában felkapott Aleska Diamond egy szende, szűzies nőt alakít egy színdarabban, szinte rá sem lehet ismerni a dögös Sáfrány Emesére. Nézd meg őt az Aktív videójában!

Ezek után gondolnád, hogy pár éve még világhírű pornósztár volt Aleska Diamond, Sáfrány Emese? Ezidőben bármilyen méretű és színű farkakat fogadott pénzért minden testnyílásába.

Soha nem volt egyéjszakás kalandom, ennél többre tartom magamat!

Hát ezen sokan röhögnek, de mi nem. Őszinte beszélgetés Aleska Diamonddal, aki nem akarja letagadni pornós múltját. Visszatérne az eredeti nevéhez, amit elkezdhetünk ízlelgetni: ő Sáfrány Emese.

Hogyan szólít anyukád?
Anyukám Emesének hív, de sokan szólítanak Mesinek. Mostanában szeretném elkezdeni a rendes nevemet használni. Aleskának ismertek meg az emberek, de azt a korábbi korszakomat lezártam, és ehhez hozzátartozik, hogy visszatérjek az eredeti nevemhez.

Nem lett volna praktikusabb a valódi neveddel bevonulni a dzsungelbe?
Már gondoltam erre a Celeb vagyok, ments ki innen! produkció előtt, de a műsor készítői nem javasolták a névváltást. Aleskaként váltam ismertté, így vagyok érdekes. Ez a művésznév jó belépő volt a celebvilágba.

Miért pont Aleska lettél?
Alexaként kezdtem, de hogy egyedivé tegyem a nevet, megváltoztattam az x-et, a Diamondot pedig hozzátettük, mert jól hangzik: kemény és szép, mint a gyémánt.

Hogyan mutatkozol be a férfiaknak?
Sáfrány Emeseként, és nem is érzem úgy, hogy magyarázkodnom kellene, hogy én vagyok Aleska. A magánéletemben nem keresem azt a közeget, ahol Aleskára kíváncsiak. Nem engedem magamhoz közel azokat az embereket, akik a múltam miatt érdeklődnek irántam. Aki engem szeretne megismerni, az Emesét kap. Szerintem illetlen lenne, ha a magánéletben művésznéven mutatkoznék be. De az utcán egyelőre Aleskát suttognak mögöttem és kiabálnak utánam. Azt sem szeretném, ha a névváltás miatt valaki úgy érezné, hogy letagadom a múltamat, vagy szeretném meg nem történtté tenni.

Mesébe illő szerelmi történetnek indult Sáfrány Emese és Hornyák Ádám kapcsolata, azonban idén áprilisban elváltak útjaik. Ezek után az élet nehéz hullámvölgyeken vezette végig a légtornászt: nem csak a szakítással, azzal is meg kellett birkóznia, hogy mostantól egyedülálló anyukaként is helyt kell állnia. Azóta viszont úgy érzi, egyre jobban van. Sőt, még egy új kapcsolatra is nyitott lenne, árulta el az rtl.hu-nak.

Sáfrány Emese és exférje, Hornyák Ádám közel négy évig alkottak egy párt, kapcsolatuk azonban nem csak varázslatos pillanatokból állt, több vihart is átélt a szerelmük. A szélesebb közönség a Nyerő Párosban ismerhette meg őket, ahol kendőzetlenül vállalták a kamerák előtt közös életük legféltettebb titkait is. A műsor villájában tartották például az egyéves évfordulójukat is, ahol egymás iránti érzéseikről vallottak:

– Harminc évig kerestelek, de megjöttél, és azt szeretném, hogy még sok boldog évünk legyen – mondta akkoriban Emese Ádámnak. Emlékezetes pillanat volt az is, amikor Ádám bevallotta, hogy a kapcsolatuk Emesével csupán egy jó sztorinak indult. Vagy az, ahogyan Emese mindenkit meghatott, amikor arról mesélt, miért fontos számára, hogy Ádám elvegye őt feleségül:

Úgy tűnt, hogy hatással volt rájuk a bent töltött idő, ugyanis a vetélkedő után eldöntötték, eljött az ideje a családalapításnak. A kis Nolan születése előtt ráadásul még egy gyűrű is felkerült Emese ujjára, miután Ádám 2021 márciusában feltette neki a nagy kérdést, amikor Emese már a 6. hónapban járt.

A boldog anyukának várandósága alatt, majd kisfia születése után egy időre búcsút kellett intenie egyik nagy szerelmének, a légtornának. Amikor azonban már karjaiban tartotta Nolant, nem volt számára lehetetlen: egy ideig még egyedül, majd kisfiával tért vissza az edzőterembe. Hiába azonban a több hónapos kihagyás, ennyi idő után is úgy mozgott a karikán, mintha pár napja lett volna az utolsó fellépése.

Idén áprilisban azonban robbant a hír, miszerint Ádám és Emese kapcsolata véget ért. Sokan mondták neki, hogy legyen türelmes, az idő majd mindent megold, de Emese ezzel nem értett egyet:

„Elébe mentem a dolgoknak és számos önfejlesztő tréningen vettem részt. Jártam pszichológusnál, családállításon, coachnál, de még meditálni is elkezdtem. Számos kérdésre szeretnék választ kapni, megérteni, hogy mi miért történt. Ez az időszak most rettenetesen megterhelő, mert nem elnyomom, hanem pont kiadom magamból a sérelmeimet, fájdalmaimat” – nyilatkozta a szakítás után.

Megkérdeztük Emesét, azóta hogy halad a terápiával és hogyan boldogul a mindennapokban.
– Szerintem minden szakítást fel kell dolgozni, ez egy folyamat. Főleg egy gyerekkel, mert ez nemcsak nekem, de neki is egy veszteség – mondta, majd hozzátette, a szakítás óta nehezebb a logisztika és a mindennapi teendők elvégzése. Szerencsére ebben szülei és Ádám is sokat segítenek neki, exe pedig próbálja kivenni a részét a feladatokból. Elárulta, hogy bár nem egyszerű megmondani, hogy képes lenne-e nyitni egy új kapcsolat felé, de úgy gondolja, hogy „lassacskán” eljön az ideje egy új „nyerő párnak” az életében.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexi rucik a hálószobába az INTIM CENTER szexboltból

Az Obsessive fehérneműk minden férfit elcsábítanak. Bájos, rugalmas anyagból készülnek a Szexpláza shopban, a sexshop budapest [...]

Pénisz kényeztetés péniszgyűrűk, péniszpumpák, műpuncik

A pénisz tartozékokat úgy tervezték, hogy változatosságot adjanak a férfinak, és sokszor mindkét partner által [...]

Szexshop Budapest belvárosában Intim Center Astoria, Károly krt. 14.

Hol van a legjobb szexshop üzlet? Magyarországon az első legjobb szexshop Budapesten a belvárosban található, [...]

A potencia eszközei és gyógyszerei, hogy merev legyen a dákó amikor kell

A potencia eszközei a férfiak széles körében népszerűek, ezért gyakran szexboltban vásárolják őket. Számos stresszfaktor, [...]