Az átlagnál többször élveznek el a magyarok

Az egyik óvszergyártó cég több nemzet polgárait is megkérte arra, hogy válaszoljanak az orgazmussal kapcsolatos kérdéseikre. A Magyarországon is elvégzett kutatásból kiderült, hogy nincs mit szégyenkeznünk, ugyanis többször jutunk el a csúcsra, mint a legtöbb ország lakói. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki elégedett orgazmusa intenzitásával.
Durex Nemzetközi Szexuális Jóllét Kutatás legújabb eredményei szerint az embereknek csupán 48 százaléka ér el egyszer a csúcsra majdnem minden szeretkezése alkalmával. A kutatásban résztvevő nemzetek közül az olaszok, a spanyolok, a mexikóiak és a dél-afrikaiak teljesítettek legjobban, a skála másik végén a kínaiak és a hongkongiak állnak a maguk 24 százalékával. Ami az általános következtetéseket illeti: az orgazmust nem csupán a szex csúcsának tartjuk, hanem fontos eszköze annak, hogy valaki elégedett legyen, és jól érezze magát a bőrében a hétköznapokban is – áll a kutatást összegző sajtóközleményben.

A felmérésből az is kiderült, hogy akik rendszeresen elérik az orgazmust, azok 58 százaléka elégedett a szexuális életének érzelmi oldalával is, míg azok közül, akik ritkábban jutnak a csúcsra, csupán 29 százalék érzi ugyanezt. Továbbá akik rendszeresen világrengető érzéseket élnek át szenvedélyes együttléteik során, a párjukkal való kapcsolatukat is erősnek érzik. Azok közül, akik gyakran jutnak el a csúcsra, 10-ből 8-an (azaz 77%) érzik magukat közel partnerükhöz szeretkezés közben. Ez az arány 54%-ra esik azoknál, akiknek nehézséget okoz az elélvezés. Miközben a nemzetközi eredmények szerint a férfiak 63%-a majdnem mindig a csúcsra ér, addig a nők csupán 32%-a éli át majdnem minden egyes alkalommal az orgazmust.

A magyar élvezet jobb
A nemzetközi kutatást természetesen hazánkban is elvégezték, és számunkra igazán kedvező eredménnyel zárult, ugyanis kiderült, hogy sokkal jobban teljesítünk az ágyban, mint más országok lakosai. A magyarok 70%-a például minden, vagy majdnem minden egyes szeretkezéskor elér a csúcsra párjával. A nemekre leosztva ez a következőképpen néz ki: a magyar férfiak közel 90%-a, míg a nőknek 53%-a jut el a csúcsra minden aktus alkalmával. Bár a felmérés szerint a férfiak jobb helyzetben vannak, csak kétharmaduk nyilatkozott elégedetten az orgazmusának intenzitásáról. A nőknek 40%-a örülne jobban, ha még eget rengetőbb érzéseket élne át.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a nők férfiak nélkül jobban boldogulnak, ugyanis csak 26 százalékuk jut el könnyebben a csúcsra, ha egyedül van, és 34 százalékuk jobban élvezi, ha partnere is együtt élvez vele. Kiderült azt is, hogy Magyarországon a válaszadók 75 százaléka gondolja úgy, fontos, hogy partnerének minden együttlét során szexuális örömöt szerezzen. Furcsa módon a férfiak sokkal önzetlenebbek ezen a téren, ugyanis 81 százalékuk szereti, ha partnerük is elégedetten távozik az ágyból, míg a nőknek csupán 68 százaléka vélekedik ekképpen.

Az intenzívebb orgazmusért
A kutatás eredményeiből az is kiderült, hogy lehet fokozni az orgazmus intenzitását. Mivel a gyakori orgazmust elérők 67%-a él az érintés erejével párkapcsolatában, míg a ritkábban orgazmust elérők esetében ez az arány csupán 51%, ezért egy kellemes masszázs mindenképpen segít. Az előjáték elnyújtása szintén hasznos lehet, hiszen azok, akik teljes mértékben elégedettek az orgazmusaik intenzitásával, általában 3,9 perccel többet töltenek előjátékkal, mint a kevésbé elégedettek. A szexuális segédeszközök jelentősen növelik a nők orgazmusának minőségét, akárcsak a meghitt pillanatok, amiből még azon válaszadóknak a 38 százaléka szerint sincs elég, akik egyébként gyakran jutnak a csúcsra egy-egy szeretkezés alkalmával.

A szex erősíti az immunrendszert
Erős Erika szexuálpszichiáter szerint a szeretkezés teljességét persze nem feltétlenül kell az orgazmusok számával mérni. „De az igazi, katartikus orgazmus egyben az összeolvadás élményét is jelenti. Ez megvalósítja a felnőtt korban azt az elemi igényt, amit az embereknek a kötődés jelent egész életük során. Ugyanakkor a rendszeres orgazmus javítja az érzelmi, hangulati és testi közérzetünket, továbbá erősíti a partnerünkkel való kapcsolatunkat. Ráadásul csökkenti a mindennapi stresszt, amelyből adódóan mindenkinek a rendszeres orgazmus elérésére érdemes törekednie” – tette hozzá. „Ha szeretnél elérni egy orgazmust, fontos, hogy átadd, sőt, megadd magad a jó érzéseknek, amelyeket megtapasztalsz. A relaxáció elengedhetetlen – tehát próbáld meg minimalizálni a stresszt, és szánj időt a partnereddel való összebújásra, ölelkezésre és simogatásokra. Azok a párok, akik ezt teszik, hosszabb kapcsolatban és egészségesebb életet élnek. Mi több, az intim érintkezések az immunrendszer erősödéséhez is vezetnek” – mondta a szexuálpszichiáter. – íja a Velvet


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A kemény péniszért potenciatippek, több libidó és jobb szex!

A magyar férfiak 20 és 65 év között potenciazavarral küzdenek 35-55 % között. A potenciazavar [...]

Szexuális termékek ajánlója pornósítva, Intim Shop Budapest

Szexuális termékek és segédeszközök ajánlója, Intim Center belvárosi szexshop üzlet és online webshop Budapest, Károly krt. [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]

Felcsatolható péniszek nőknek és férfiaknak – Corner69 szexshop

Mi az a strap-on? A felcsatolható dildó egy strapon egy szex játék, amely most a népszerűség [...]