Az ideális hármas gyönyör – erotikus történet

Kedvesemmel már sokszor kipróbáltuk, hogy milyen lehet hármasban csinálni. Sok lány volt már a próbababánk, de egyikőjükkel sem találtuk meg a teljes összhangot, mostanáig. Újsághirdetés alapján találtunk rá Eszterre. A fagyos hangulat gyorsan feloldódott közöttünk, és hamar a lényegre is tértünk. Eszter és én vetkőztetni kezdtük egymást, miközben gyengéden csókolóztunk. Már sokszor voltam ilyen helyzetben, de sosem járta még át testemet ilyen különös borzongás. Azonnal hatalmába kerített a vágy, hogy tovább kényeztessük egymást.  Már a gondolat is nagyon erotikus volt, hogy mi következik majd… Kedvesem is már nagyon fel volt ajzva, és türelmetlenül magához vont minket. Mi pedig jó vadmacskákhoz híven, szinte letéptük róla ruháit, és nyalni-falni kezdtük. Mellkasánál kezdtük, majd egye lejjebb haladtunk testén, míg el nem értük már mereven álló farkát.

Az ideális hármas gyönyör - erotikus történetAz ideális hármas gyönyör - erotikus történet

 Ahogy csak tudtuk nyalogattuk, szívogattuk a kemény falloszát…

Kezünkkel és nyelvünkkel felváltva kényeztettük partnerünk hatalmasságát. Szinte minden érintésünktől megborzongott, amit még hangos sóhajokkal ötvözött. Na de mi sem akartunk kimaradni a jóból. Ezért Eszter továbbra is dákójával játszadozott, én pedig két lábam közé fogtam fejét, és élveztem kényeztetését. Forró nyelve fantasztikus gyorsasággal táncolt puncimon, ami viszont pillanatok alatt a csúcsra is juttatott. Testem remegni kezdett, és hangosan sikítoztam. Na de nem volt sok időm magammal foglalkozni, hiszen ahogy láttam, Eszter sem tétlenkedett. Nyalta-falta kedvesem falloszát, aki szintén hangosan nyögdécselt.
Az ideális hármas gyönyör - erotikus történetAz ideális hármas gyönyör - erotikus történet

Spermája az arcunkra lövellt…

Ekkor lejjebb csúsztam, és míg Eszter, páromat izgatta, addig én az ő punciját nyaltam hatalmas gyorsasággal. Teste, néhány mozdulatom után azonnal hullámzani kezdett, és görcsös rándulásokkal átélte a gyönyört. Néhány percig még úszott a boldogságban, majd újra férfi társunk dákóját vettük kezelésbe. Ahogy csak tudtuk nyalogattuk, szívogattuk a kemény falloszát. Míg Eszter szopogatta, addig én golyóit masszíroztam, harapdáltam finoman, majd fordítva. Az összhatás és a harmónia azonnal megtette hatását, Tamás teste megrándult, és forró spermáját az arcunkra spriccelte. Mi pedig nyaltuk hol magunkról, hol pedig a másikról.  A gyönyör még percekig rabul ejtett minket, de azt már akkor tudtuk, ennek lesz még folytatása. 


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfiak szexshop vásárlásainak toplistája

Milyen termékeket szoktak a férfiak egy szexshopban vásárolni vagy rendelni? A pasik mindent vesznek aminek [...]

A vad, elsöprő szex sok nő vágya, ha nem vagy képes rá használj potencianövelőt

Vad szex! Sokan el sem tudják képzelni, hogy mit jelent a vad szex. Ilyenkor előjön [...]

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]

Szexshop áruk férfiaknak, nőknek és pároknak az Intim Center szexshopból

A legjobb magyar szexshop online webáruház termékkínáló! Ha mind a két félnek örömet okoz a [...]