Szex az autóban

Szeretkezni bárhol, csak nem az ágyban! A nyár szabadság. Ettől beindul a fantáziánk. Egzotikus helyekre utazunk – ettől aztán még jobban. A nemi vágyunk szárnyal, és bárhol szeretkeznénk, bárhol és mindenhol. Egy kis elővigyázatossággal mindent lehet! szaguldas_szex_faszveresA vágy, utazás, kaland, távolba tűnő utak. Az ember ott áll meg, ahol neki tetszik, lehetőleg védve az illetéktelen tekintetektől. Itt nem az otthon védett melege, hanem a kalandvágy hajtja az ösztönöket. A kéjvágy most duplájára nő: egyrészt egy véletlenül arra sétáló kiránduló intim tekintetének a veszély miatt, másrészt… sokunk emlékezetében feldereng az első csók, az első testi közelség, amit egy autó hátsó ülésén éltünk meg… kamaszként.
A valóság: Egy megfelelően félreeső zugot találni nem is olyan könnyű, mint képzelnénk. Hacsak nem egy kihalt, sivatagos, turistáktól mentes helyre zarándokolunk… A kényelemről nem is beszélve. Bár a reklámok szerint teljes komforttal rendelkeznek a mai autók, és elég tágasak is, nem a szerelmeskedésre képezték őket… Mi a teendő?
Hátul mindenképpen kényelmesebb, mint az első üléseken. Ha csak a kéziféket nézzük… Kapjon elő egy pokrócot, kispárnát – minden autóban kell lennie! -, készítsen neki pillanatok alatt egy kényelmes fészket. Legyen kéznél papírzsebkendő, vagy higi törlőkendő, akkor ha testbe vagy testre élvezünk. Nem árt egy kis falkon szénsavmentes víz. Ja és valami cukorka: ha lenyeli a spermát a hölgy akkor jól jön, főleg akkor ha puszilgatni fog minket.  Döntse hanyatt, most már öné a terep! Saját ritmusa, kénye-kedve szerint hullámozzon rajta és fölötte, érezze a kezét csípőjén, hallgassa egyre szaporább lélegzetvételét. Egedje el magát, és hagyja, hogy ösztönei – és az övéi – vezessék.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Alpha Man potencianövelővel kiegyensúlyozott lesz a szexuális életed, és libidód

Alpha Man potencianövelő és immunerősítő, rendelés vagy személyes vásárlás. Tökéletes férfi vitamin 3 kiemelt hatással [...]

A prosztatamasszázs és prosztatamasszírozó használata

Van a férfiak testében egy pont, amelyről ugyan nem beszélnek szívesen, de a legnagyobb élvezetet [...]

Így lehet jól maszturbálni nőnek

Mielőtt elkezdené a női önkielégítést , olyan kellemes légkört kell teremtenie, amely lehetővé teszi, hogy [...]

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER az első és legjobb az országban!

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER legyen az mert az a legjobb! Ha internetes [...]