Beszéd szex közben

Ugye tudod, hogy a szex közbeni szövegelés izgató hatású lehet? És, hogy egyes pillanatokban a csúnya beszéd az, ami újra akcióba lendít? Ilyenkor ne habozz, bátran és szégyentelenül mondd el, mire gondolsz és mit szeretnél! 

Az emberek többsége kellemetlenül érzi magát, ha erotikus fantáziáit, szexualitással kapcsolatos érzéseit szavakba kell öntenie. Pedig szeretkezés közben lehet, és bizonyos helyzetekben talán kell is beszélni. Hiszen milyen jó érzés – és nem kevésbé erotikus –, ha a kedveseddel összebújva nem csak azt ismételgeted, vagy hallod, hogy “szeretlek” vagy, hogy “milyen gyönyörű vagy meztelenül”. Valljuk be, olykor vágyhatsz te és partnered is másra. Többre.

Az elhangzott vágyak

Talán mindenkit ért már meglepetés, amikor új párjával először (vagy többedszer) bújt ágyba: ilyenkor nem csak a méretekre derül fény, hanem a szexuális-nyelvi szokásokra. Azaz hogy ő csendben vagy hangosan szereti-e. És ha hangosan, akkor milyen szavakat használ. Persze mindenki maga dönti el, hogy számára mi az elfogadható, ezért érdemes az első együttlét után leülni és megbeszélni, akár erotikus játék közben is, mi az, ami tetszik, és mi az, ami már zavar vagy sért.

Hogy miért fontos ez, elsősorban a nők számára? Mert alapjában véve szex közben a nők vannak kiszolgáltatottabb helyzetben, és többnyire átadják az irányítást a férfiaknak, így az erősebbik nem tagjának “beszédessége” vagy éppen “némasága” az, ami meghatározza mindkét fél szex közbeni viselkedését. És nem utolsó sorban élvezetét.

Szex-beszéd

Azonban a szexuális vágyak kimondása esetében, (sajnos) kevés nyelvi stílus közül választhatsz. Van, aki játékosan, a gyermeki nyelv szókincsére támaszkodva beszél a test dolgairól. Más az orvosi könyvekből ellesett szakkifejezéseket használja. És van olyan is, aki a közönséges, lényegre törő, vérbő szavakat kedveli – azokat, amelyek már önmagukban is érzéki izgalmakat kelthetnek.

A férfiak többnyire izgatónak találják az érzések által túlfűtött női hangot, a sóhajtásokat – ne adj isten – sikításokat.  Gondolj csak a telefonszexre. Az erősebbik nem sokkal könnyebben átadja magát és veszi rá kedvesét, hogy az erotikus – piszkos – fantáziáit elmondhassa és meghallgassa, miközben a telefonját szorongatja. (Persze nem ritka, hogy a szeretkezés alatti beszélgetésnek csak a fantázia megosztását, vagy csak a gátlástalan “szaftos” kifejezések használatát tekintik. Pedig a repertoár ennél sokkal bővebb…)

Az erotikus beszélgetésben fontos a spontaneitás! Az ilyen beszélgetés a szeretkezés alatti élményeidre, saját érzékeidre, illetve a partner által átélt érzésekre fókuszál. Ne próbálj azon erőlködni, hogy valami “szexit” mondj.
Jobb, ha nem készülsz fel előre, barátnőid tanácsaival ellátva vagy kedvenc filmjeidből ellesve, milyen szavakat, óhajokat lehet közölni az ágyban. Az a fontos, hogy kifejezd az élvezeted és örömöd a partnered felé, miközben őt is erre bátorítod. Hiszen, ha arra koncentrálsz, hogy elmondd, amit előre bemagoltál, akkor pont a lényeg marad le, és nem tudod átadni magad az élménynek, az élvezetnek.

Stílusok és pofonok

Legyen szó kedves suttogásról, gügyögésről, humoros beszólásokról vagy durvább, vulgáris kifejezésekről és felszólításokról, mindegyik stílus tökéletes lehet a megfelelő partnerrel a megfelelő pillanatban. De arra ajánlatos vigyáznod, hogy mindenki ízlése más és más. Ami számodra természetes, másokat könnyen visszariaszthat. És minthogy szexről van szó, ezek a riadalmak akár a kapcsolat végéhez, vagy a házasság tartós zavarához is vezethetnek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexbaba meg egy férfi, Szarka Andrea hármas szex

Kell egy barátnő vagy maszturbációs szexkellék, egy felfújható guminő? Az online szexshop webáruház szexbaba választékából [...]

Vaginák szexshopból, vásárolj online vagy személyesen – Melyiket szeretnéd?

Ami a nőknek a vibrátor az a férfiaknak a mszturbátor! Az online shop szexáru kínálatában [...]

A szexi ruci durván izgatja a férfiakat, sok van az intim szexshopban

A történelem fejlődésével a divat is fejlődött. Annak ellenére, hogy a leghíresebb divattervezők – férfiak, [...]

Vásároljon szexi erotikus jelmezt a sexshopban az INTIM CENTER a tuti

Manapság az erotikus ruhák elválaszthatatlan jelei sok pár intim életének. A szexológusok pedig feltétlenül azt [...]