Egyszerre élvezni

Órákon keresztül voltam orgazmusközelben, tehát állatira begerjedve, de nem sikerült elélveznem. Még inkább távolabb kerültünk ennek a lehetőségétől, amikor négykézláb helyezkedtem és úgy kínálgattam magam, így ugyanis végképp képtelen vagyok elélvezni. Ezt egyébként alapvetően igazságtalannak tartom, mert akkor kívánom leginkább hátulról, amikor már egyszerűen szétrobbanok a vágytól és könyörögni tudnék, hogy basszon meg.
Tehát egy ilyen helyzetben már muszáj volt valamire jutnunk és az egyik kezemmel hátranyúltam a csiklómhoz, hogy cselt vessek be, de eszembe jutott, hogy ha már úgy van, hogy mesterségesen beavatkozom az orgazmusomba, miért is ne avatkozhatnék bele azzal a hátsószándékkal, hogy az övéhez hangoljam az enyémet. Őt is beavattam a terveimbe, és természetesen nem volt ellenére a dolog, úgyhogy húztuk még egy kicsit az új izgalmak hatására, de nem sokáig, mert már nagyon el akartam élvezni. És hát, közeledtünk hozzá, nyögtünk és lihegtünk és még hangosabban nyögtünk és állatok módjára hörögtünk, teljesen egyszerre, aminek az lett a vége, hogy egyszercsak hangos röhögésben törtünk ki az orgazmusunk kellős közepén, de még utána sem tudtuk abbahagyni egy jó ideig. Aztán ment a vita, hogy miért kezdtél röhögni-mert te is-nem, én azért, mert te-én meg azért mert te stb. Valahogy tényleg vicces volt, hogy teljesen egyszerre nyögünk baromi hangosan (merthogy egyikünk sem az a befeléforduló típus szex közben), és valahogy elkezdtük, a nevetést is egyszerre. Az biztos, hogy felejthetetlen élmény marad – hála a röhögőgörcsnek!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nyúl vibrátor szexjáték, a nőket a mennyországba repíti

A nyúl vibrátor híres arról, hogy egyszerre stimulálja a hüvelyt és a csiklót, sőt néha [...]

Potencianövelővel dugta a csajokat a kanos sztár

Az aktuális kan, Tiger Woods élete minden téren összeomlott, szexbotránya után elhagyta a neje, és [...]

Adult Expo Hong Kong – képek

Már partnerre sincs szükség?! Ilyen élethű pénisz utánzatokkal, dildókkal és vibrátorokkal, valamint szexbabákkal játszadoznak az [...]

Az eladásra kínált szexbabákat ki lehet próbálni

17 ezer forintért bárki kipróbálhatja az eladásra kínált szexbabákat. Mielőtt megvennéd, az eladó próbakettyintésre invitál. [...]