Bill Clinton segget fogdosott

bill_clintonBill Clinton nem bír magával! A szexbotrányáról elhíresült volt amerikai elnök továbbra sem tudja türtőztetni magát szemrevaló hölgyek társaságában: egy Bécsben rendezett jótékonysági gálán beszéde után a műsorvezetőnő fenekét fogdosta. Az Élet Bálja nevű rendezvényre díszvendégként hívták meg a volt amerikai elnököt, aki a műsorvezetőt, Fran Dreschert régóta ismeri. Az amerikai televíziós sorozatokból ismert hölgy éppen feleségének, Hillary Clintonnak volt az egyik legjobb barátnője, aki sok pénzzel támogatta Clintonné elnökválasztási kampányát. Drescher elvált, egy nála 16 évvel fiatalabb színésszel jár jelenleg, így ő kisebb bajban van, mint Bill Clinton, akinek valószínűleg ismét magyarázkodnia kell otthon.
A hölgy egyébként a volt amerikai elnök esete, nagyon hasonlít Monika Lewinskyre, a Fehér Házban dolgozó gyakornokra, akivel Clinton az Ovális irodában csalta meg feleségét.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!