Bódi Sylvi sokadik utolsó meztelenkedése

Bódi Sylvi drámai és sokadik bejelentése, ez az utolsó meztelenkedése. Ha már utoljára vetkőzött le nyilvánosan Bódi Sylvi, akkor emlékezzünk meg róla méltóképp: egyrészt itt megnézheti, hogy nézett ki a vetkőzés, másrészt vele hozták össze a magyar Playboy történetének első olyan alkalmát, amikor egy férfi is a címlapon van.

A szerencsés a magyar standupból gyorsan életművésszé váló Kiss Ádám lett, akinek még az is megadatott, hogy ventilátort tarthasson Bódi végtelen hosszú lábai alá. A végeredmény ez lett itt. Bódi Sylvi nem vetkőzik többé. A Playboy-ban megjelent sorozata az utolsó volt. Ez a fotó Bódi Szilvi egy korábbi pucsítása:

bodi-sylvi

A pornósokkal dzsungelbe igyekvő modell közel húsz év modell-karrier után felhagy a pózolással. Aktokat egyáltalán nem készít már – legalábbis ami a nyilvánosságra szánt fotókat illeti -, és a modellkedést is hanyagolja a továbbiakban. A csupasz és fazonra vágott pináját mutogató modell családot szeretne.

A Playboy-ban megjelent fotók egy lakatlan szigeten készítették egy híres ausztrál fotóssal karöltve. Sylvi “egy egyszerű szörfös lány” karakterét alakította, az itthoni stúdióban pedig egy vörösruhás dögös démont, maga mellett Kiss ádámmal. “Nagyon szép művészi képek születtek. Kicsit olyan, mintha repülnék a víz alatt. Egy víz alatti balett az egész” – mondta a már negyvenhez közelítő MILF korú lány.

Bódi Sylvi pinája szétrakott lábai között itt van.

Egy Balaton melletti kis faluban lelt rá lelki békéjére az egykori szupermodell, ahol gazdasszonyként éli a mindennapjait. Bódi Sylvi a Story magazinnak mesélt arról, hogy már el sem tudja képzelni az életét a zajos fővárosban, hiszen vidéken minden könnyebb, nyitottabbak az emberek, és mostanában nem is gondolkozik a párkeresésen.
Ugyan van a fővárosban lakása, de meg sem fordul már a fejében, hogy ott lakjon. Nem vágyik a nyüzsgésre, a pörgésre, az állandó rohanásra. Szilvi élvezi a vidéki emberek közvetlenségét és barátságosságát, hiszen a faluban mindenki ismeri a másikat.

Az egykori modell festői környezetben, egy több mint százéves parasztházban éli a mindennapjait. A hatalmas kertben áll egy tó, és egy 200 négyzetméteres veteményes kert biztosítja a friss zöldségeket.
– Imádok kertészkedni, több mint 100 kg paradicsom és 50 kg uborkát szüreteltem le idén – büszkélkedett az újdonsült gazdasszony a Story-nak.

A többletet mindig befőzi, és elteszi télire, idejét sem tudja, mikor járt utoljára zöldségesnél. Sylvi azonban emellett a baromfitartásba is belevágott, többféle tyúkot, fürjet tart, és persze vannak kakasok is.
– Bár nem igényelnek sok figyelmet, de nagyon hálásak a törődésért, mindegyikük igazi egyéniség. Futnak elém, mint az óvodában a gyerekek a szüleikhez – dicsekszik a nyuszilányból tyúkanyóvá avanzsált modell. Szimba, a 16 éves maine coon cica mellett hat kiscicával is osztozik a birtokon.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?