Kulcsár Edina nem jelent meg a dubajozós per tárgyalásán

Nem ez az első alkalom, hogy az idézés ellenére Kulcsár Edina nem jelent meg az ügyben tartott tárgyaláson, a korábban neki küldött idézés “nem kereste” jelzéssel érkezett vissza a hivatalos szervekhez, majd a harmadik gyermekével való terhességre való hivatkozással bújt ki a tanúskodás alól.

Sikertelen tárgyalási nappal folytatódott a „dubajozós lányok” pere kedden, miután a négy beidézett tanúból egy sem jelent meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az évek óta húzódó ügyben K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient azzal vádolják, hogy ismerősi körükből közvetítettek ki modelleket úgynevezett hoszteszmunkákra belföldre, illetve Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba, Mexikóba, de Párizsba és Londonba is.

A vádirat szerint a több mint tíz éve nekik dolgozó lányok között több ismert hölgy is van, májusban például Hódi Pamelát hallgatta meg a bíróság, ám Kulcsár Edina beszámolójára is kíváncsi a bíróság, ám visszaemlékezésére még várni kell. A volt szépségkirálynő ugyanis aznap hajnalban, amely napon információink szerint az ügyben eljáró bírónő szerette volna meghallgatni az üggyel kapcsolatban, az Instagramon osztott meg egy 24 órán át elérhető történetet: amelyben egy váratlan utazásról és a férje, G.w.M döntéséről ír, amely után hajnali két óra előtt elhagyták az országot. Az alábbi képen Kulcsár Edina, Tápai Szabina és Czippán Anett bikiniben:

Jóllehet, Kulcsár Edina talán elfelejtette, hogy jelenése lenne a Markó utcában, de a bírónő a tárgyaláson elmondta, a bíróság őt is és jogi képviselőjét is értesítette a meghallgatásról. A Blikk a helyszínen úgy értesült, Edina csak tavaszig kapott halasztást, akkor feltétlenül meg kell jelennie a bíróság előtt. Lapunk megkeresett egy az ügyben független jogi szakértőt, hogy megtudjuk, mi történik, ha egy tanú nem tesz eleget az idézésnek?

– Ha az illető sokadik alkalommal nem jelenik meg a tárgyaláson, akkor a bíró pénzbírsággal sújthatja, ami akár százezer forint is lehet, de küldhet rendőröket is az otthonához, úgynevezett lakcímkutatásra, megkérvén a rendőröket, hogy kézbesítsék az idézést a tanú részére. Előfordul az is, amikor elővezetik, más kifejezéssel “útba indítják”. A bírói mérlegeléstől függ, hogy melyik szankció mellett dönt. Ha úgy érzi, időhúzásra megy ki a játék, akkor már az első meg nem jelenés után szoktak bírságolni. Az ügyvédnek ebben az esetben nincs kötelezettsége, ő a tanú segítője, akinek nem kötelező a megjelenése, csak tájékoztatja a tanút, vagyis az ügyfelét, hogy ki fogják hallgatni – mondta a Blikknek dr. Pikali Petra ügyvéd.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon tárgyalták volna az évek óta húzódó ügyet, melyben K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient azzal vádolják, hogy ismerősi körükből közvetítettek ki modelleket “hoszteszmunkákra” belföldre, valamint Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba, Mexikóba, de Párizsba és Londonba is.

Több ismert nő is szerepelt a nekik dolgozók között. A lap megjegyzi, hogy Hódi Pamelát májusban hallgatták meg, Kulcsár Edinát pedig most várták. Ám a volt szépségkirálynő férjével váratlanul elutazott.

A közösségi oldalán azt írta: „Van a Netflixen egy reality: Családi körben Tyson Furyval. Ha valaki nem tudná elképzelni az életünket, akkor nézze meg azt és máris tisztább képet kap rólunk. Egy mai példa: Márk tegnap éjjel fellépett, korán reggel felkelt, elintézte a dolgait, aztán visszafeküdt. 6 körül kinyílt a szeme, majd a semmiből közölte, hogy csomagoljak. Megyünk Németországba, mert fontos dolga van. Spontán család vagyunk.”
A lap értesülése szerint már kétszer is kapott értesítést Kulcsár Edina, a mostani tárgyalásról is ment levél, de a tanúskodást nem úszhatja meg, legkésőbb tavasszal meg kell jelennie a bíróságon.

Egy szakértő a lapnak elmondta
„Ha az illető sokadik alkalommal nem jelenik meg a tárgyaláson, akkor a bíró pénzbírsággal sújthatja, ami akár százezer forint is lehet, de küldhet rendőröket is az otthonához, úgynevezett lakcímkutatásra, megkérvén a rendőröket, hogy kézbesítsék az idézést a tanú részére.
Előfordul az is, amikor elővezetik, más kifejezéssel “útba indítják”. A bírói mérlegeléstől függ, hogy melyik szankció mellett dönt. Ha úgy érzi, időhúzásra megy ki a játék, akkor már az első meg nem jelenés után szoktak bírságolni. Az ügyvédnek ebben az esetben nincs kötelezettsége, ő a tanú segítője, akinek nem kötelező a megjelenése, csak tájékoztatja a tanút, vagyis az ügyfelét, hogy ki fogják hallgatni.”

Kulcsár Edina a Blikknek telefonon azt mondta: „Nem is tudtam arról, hogy nekem bárhol lennem kell. Utánajárok, köszönöm az értesítést.”

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot

Majd később visszatelefonált és azt közölte: „Beszéltem az illetővel, aki a jogi ügyeimben jártas, és sem ő, sem én nem kaptunk értesítést arról, hogy nekem bárhol meg kellett volna jelennem.”


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nyuszi vibrátorral kényezteti egymást Fazekas Johanna és Gábor Nikolett

A Szexplázában is nyomták a pornós melót Fazekas Johanna és Gábor Nikolett szép magyar lányok. A producer [...]

Vibrátor vásárlás, tippek és használat, nagy vibri tanácsadó

Nem minden lány, még akkor sem, ha tökéletesen ismeri a testét, és világosan érti, mire [...]

Valósághű műpuncik rendelhetők vagy megvehetők, van művagina élvezkedő női hanggal

Realiszitus punci vibrátorral és ki és bekapcsolható nyögdécselő, kéjelgő női hanggal. Szuper vagina maszturbátor valósághű [...]

A csiklóizgatók királynője a Womanizer

Az új Womanizer PRO W500 csendes, praktikus és kielégítőbb, mint az előző tipus. A minden [...]