Britney Spears férjhez megy

Britney Spears, a 19 évesen álszűzként berobbant szexi, kornyikáló cicababa már a harmadik férjét készül taposni, pedig még el se múlt 30. A mostani jelölt Jason Trawick, a menedzsere.
Az egykori kislányos arculatból mára egy gyerekdobáló, részeges sztárprosti lett, de Britney Spears sikere nem apad. Hiába lép fel dagadtan és fullrészegen egy koncerten, hiába vannak oltári balhéi gyerekei körül – csillaga tovább ragyog. Igaz eme csillagot egy sztármenedzser, Jason Trawick igazgatja, aki Britney szívét is meghódította – vagy fordítva? A lényeg, hogy Britney hatalmas, gyémántokkal kirakott eljegyzési gyűrűjével villogott. Lóvé van bőven!
Egy közeli ismerős szerint Britney nagyon boldog – ami nem meglepő, hisz így volt ez a többi házasság megkötése előtt is. Csakhogy első férjétől egy hét után vált el, másodiktól két gyerek, tengernyi drog és veszekedés után. Most mi lesz? Mikor adja be a kulcsot? Vagy lehetséges lenne a barát által említett örök szerelem? Naiv gondolatok…


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!