Majka büdös picsával szállt be a politikába

Majoros Péternél, Majkánál kiverte a biztosítékot a Normális Élet Pártjának pénteki közleménye, amelyben Oroszország mellett kiállva azt írták, az ukránok is megsértették a békét, és a NATO provokálja Oroszországot. A műsorvezető, dalszövegíró, rapper a közösségi oldalán üzent Gődény Györgynek.

Pénteken közleményt adott ki Gődény György pártja az orosz–ukrán háború kapcsán. A párt sajnálatosnak nevezte, hogy mindenki úgy beszél a békéről Magyarországon, mintha azt egyedül Oroszország sértette volna meg, szerintük ugyanis ezt az ukránok is megtették az orosz etnikum elleni agresszióval. Az egykor vetkőző celeb és nyuszilány Dundika (Majoros Hajnalka, Hornyák Hajnalka) férjének nyilatkozata csupa sértés.

Majka Facebook bejegyzése Gődénynek

Gödény! Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz, meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell , hogy milyen ember ne legyen, a te fényképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki.
Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj, uszíts…
Számomra felfoghatatlan de tény, hogy vannak akik tátott szájjal hallgatnak, néznek téged.
Nagy részük persze nem is sejti, hogy bár te a neved a mai napig tudományos fokozattal használod Dr. de kábé annyira vagy orvos, mint én operaénekes.

Mi jöhet még?
Holnaptól a kamu táplálékkiegészítőid mellé jódtablettát is elkezdnél árulni? Hogy a francba tud egyáltalán bármilyen normális cég is azonosulni veled?
Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az ésszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy aki igazi birkáknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserébe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké…
És most? A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a szar ember kategória első helyét..
Szerintem a teljesitményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejség. Hát hogy a büdös picsába alszol te?
Remélem a választások után (mikor már senkinek nem lesz szüksége rád) elsőként leszel felelősségre vonva.

Viszek majd be neked magnéziumot, meg B6 vitamint, hogy idegileg jól bírd a stresszes hétköznapokat. Teszek be mellé majd egy pár doboz antibiotikumot, meg fájdalomcsillapítót is, hátha egy ukrán bűnöző lesz a cellatársad.

Majka trágárkodik

Majkától olvashattunk már néhány bunkó és trágár kirohanást, de most talán minden korábbinál keményebben foglal állást, rengeteg nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel (úgyhogy még szerencse, hogy ez az internet). Ezúttal dr. Gődény Györgyre akadt ki azért, mert a politikai szerepet vállaló médiaszemélyiség Majka szerint megpróbál hasznot húzni az orosz-ukrán háborúból.

Ózdi hülyegyerek, Puzsér Róbert emberesen kiosztotta Majkát

Majka nem tudott szó nélkül elmenni Puzsér Puskás Petiről alkotott véleménye mellett, és visszaszólt neki is. Attól tartok, félreérted a helyzetet. Nem próbálom megreformálni a közízlést, csak leírom a véleményem az engem irritáló jelenségekről. Többek közt arról,

  • Amikor egy ózdi hülyegyerek egyik nap gengszterként teszi az eszét, másnap meg a haverját ország-világ előtt kokainozással vádolja meg.

Meg arról, amikor ugyanez a tenyérbe mászó, műmájer gyökér egyszer nagy pofával elküld a picsába mindenkit, aki nem figyel a távolságtartásra és sétálni merészel a természetben, két hétre rá meg már a haverjaival focizik, és nyilvános fotón ölelkezik, hiszen ő akkora nagy ember, hogy ezt is megteheti, ha már megunta a szorongató bezártságot az úszómedencés villájában. Na meg arról, amikor ugyanez a Magyarország szégyene a saját felelőtlensége nyomán ágynak esik, és van pofája reality-élményt gyártani abból, amint fertőző betegen hazaszökik a kórházból, hogy az ostobasága nyomán már másnap visszakerüljön oda. Meg hát azt is szóvá teszem, bocs, amikor ugyanez az arcoskodó vamzer a követőinek, köztük számos kiskorúnak szerencsejátékot népszerűsít, miközben hiphop-gengszterizmusát a következő hakniig félretéve a legigénytelenebb kereskedelmi tévéműsorokban porondmesterkedik – írta Puzsér.

Puzsér azt is ráolvasta Majkára, hogy csekély teljesítménnyel kaszál nagyot, illetve úgy lett híres, hogy egy valóságshowban leszopta egy pornószínésznő.

Gődény György már öklözésre hívja Majkát

„Aki gyáva és csak üzengetni mer, azt anyámasszony katonájának hívjuk. Akinek nincs érve, csak a hazug és szavazatféltő ellenzéki média lejárató dumáját tudja ismételgetni, az egy tudatlan bábfigura. Aki olyan embereket bánt és sért meg, akik a politikusokkal szemben elindulnak, és ehhez példamutatóan még pénzt sem kérnek, az már a legalja, Majka… Megértem, ha félsz szemtől szemben, hiszen a hazug ember tisztességes vitára képtelen, de akkor miért nem kussolsz és tűnsz el a balfenéken?” – ezekkel a mondatokkal indította friss bejegyzését Gődény György, aki az utóbbi napokban vitába keveredett Majoros Péterrel.

A dolog abból indult ki, hogy a Normális Élet Pártja pénteken közlemény adott ki az orosz–ukrán háború kapcsán, amelyben kifejtették, hogy a békét szerintük az ukránok is megsértették az orosz etnikum elleni agresszióval és azt is megjegyezték, szerintük a NATO provokálja Oroszországot. Mint írták, ők a béke előmozdítását támogatják, hogy az ukrán kormány fejezze be az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat, valamint Oroszország is szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz. Hangsúlyozták azt is, támogatják a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és „minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját”.

Abban az esetben állok szóba veled, ha egy kis táskában elhozol 150 millió forintot. Bizony. Amit tőlünk loptál el. Tőlem is. Sőt az emberektől. Azoktól az emberektől is elloptál 150 millió forintot, akik tátott szájjal követnek téged a neten. Ha elhozod azt a 150 millió forintot, szépen elsétálunk vele oda, ahonnan hoztad, és befizetjük. Visszaadod az embereknek a pénzét, és utána leállok veled vitatkozni. Addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi, akit egyébként én magam nem is értem, hogy engednek a választások közelébe. Úgy, hogy nyilvánvalóan választási csalásban vettél részt. És most megint csinálhatod a fesztivált. Hát ez hogy van, Gyuri?

Vita helyett bunyó

Úgy tűnik, Gődény György továbbra sem adja fel, hogy valamilyen formában megmérkőzzön Majkával. A friss bejegyzésében kitért rá, hogy szerinte a rapper szavai mögött politika állhat – úgy gondolja, vagy a kormány, vagy az ellenzék pénzeli, hogy rajtuk kívül mindenki mást kamunak tituláljanak, ezzel szavazatokat nyerve maguknak. A bejegyzéséhez tartozó videóban ennél is tovább ment, leszögezve, hogy szerinte Majoros – ahogy ő fogalmazott – a „Covid-cirkuszát” is pénzért csinálta, és őt is juttatásért hívogatta akkor. Ezután kijelentette, hogy életében több adót fizetett, mint a rapper, majd közölte, az, hogy kamunak nevezi a pártjának jelöltjeit, akik állítása szerint az állami támogatásukról is lemondtak, baromi gáz. Hozzátette: úgy gondolja, Majoros Péter azért mondja ezeket a dolgokat, mert tájékozatlan, és emiatt nem tudja azt sem, hogy doktori fokozatot nem csak orvos kaphat, majd megjegyezte: a doktor egyébként sem orvost, hanem tanítót jelent.

– Vannak alapvető problémák, és te nem tájékozódsz, csak osztod az észt, és szájkaratéban te világbajnok vagy. Azt ne felejtsük el, hogy számonkéred rajtam, hogy én a te brandeden akarok fölmászni. Hát hova? Mit gondolsz, te hol tartasz? És ha én akarok fölmászni a te brandeden, akkor miért te hívogatsz engem, és te kommunikálsz folyamatosan és jössz utánam, mint egy pincsikutya? Ez miért jó neked? Közöm nincsen hozzád, soha meg nem szólítottalak addig, amíg el nem kezdtél cseszegetni, és be nem telt nálam a pohár – magyarázta a videóban Gődény, majd újabb ajánlatot tett a rappernek.

Ide figyelj, Petike, azt mondom én neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy és mégsem mersz velem kiállni egy vitára, amelyet mások is követhetnének és ott lehetnének, és esetleg beégnél, mint a rongy, akkor azt mondom, hogy méressük meg magunkat másban. Te azt mondod, én egy szteroidbohóc vagyok, ami rajtam van, felfújt izom, viszont tudjuk, hogy te nagyon járatos vagy az ökölvívásban, ezt már megláttuk korábban is. Azt mondom neked, mérkőzzünk meg abban, sportszerű körülmények között. És tudod, mi van, Petike? Ha olyan beszari vagy, akkor ide se fogsz kiállni velem. Én egy nagypapa vagyok már, de azt hiszem, egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni, mint amilyen te vagy – közölte, hozzátéve: a helyet és az időpontot is kiválaszthatja Majoros. Illetve miután tudja a számát, ha arról hívja, fel fogja venni a telefont.

Életed legnagyobb promóciója lenne, ha a szakállad közé ütnék!

– Gyurika, hát mi ez? Felkelek, és azt látom, hogy verekedni akarsz? Hát ezt nem is hiszem el, tesó! Ez milyen hozzáállás? Akinek ilyen politikai ambíciói vannak, mint neked, az hogy választhatja másodkézből az erőszakot? Azért, mert elsőre nem tetszett, hogy valaki mondott neked valamit, azonnal verekedjünk? Essünk egymásnak? Ha bemész a parlamentbe, akkor ott is ez lesz? Ha nem tudsz valamit elsőre elfogadtatni vagy megértetni az emberekkel, akik körülötted ülnek, akkor ez lesz a második? Haver, életed legnagyobb promóciója lenne az, ha én a szakállad közé ütnék, valamilyen sportteljesítményszerűség közepette egy ringben – jelentette ki a rapper, feltéve a kérdést, miért állna le verekedni,


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A férfi erő növelése így lehetséges, ha potenciazavarod van

A férfiak gyakran szembesülnek olyan problémával, mint a potencia csökkenése. Ennek fényében sok következetlenség, hatalmas [...]

A legjobb potencianövelők – Kelemen Anna, Koncz Gábor, Lagzi Lajcsi tippek

Az egyik folyamatos szedésű szer, a Forever Man potencianövelő arcának kérték fel Koncz Gábort. A [...]

A legjobb ajándékok feleségnek vagy barátnőnek egy szexboltból

Az ünnepek és az emlékezetes dátumok előestéjén a férfiak gyakran szembesülnek az ajándék kiválasztásának problémájával. [...]

Szex segédeszközöket, érdekes szexkütyüket próbálgat a fiatal lány

Mivel maszturbáljak otthon? Bizony ez egy gyakori kérdés. Vicceskedve szóba jöhet a dezodorosflakon, üveg, banán, [...]