Bűnös a pedofil bébiszittert

pedofil_ferfiElkészült az első szakértői vélemény, az aktákat kedden kapták kézhez a nyomozók, a pszichológus három megvizsgált kisgyermek közül kettő esetében igazolta a szörnyű gyanút: megbecstelenítette őket a bébiszitterük. A gyerekek felügyeletét vállaló K. László ugyan makacsul tagad, de szorul körülötte a hurok: immár 42 család tett bejelentést ellene. Bár az őt bizalmukba fogadó családok csupa jóra emlékeznek a magát Lacónak nevező férfival kapcsolatban, a rendőrséget nem téveszti meg a férfi simulékony modora.
Egyre több bizonyítékot gyűjtenek be a szolgálatait főként az interneten hirdető K. László beteges szenvedélyéről. Mint arról lapunk beszámolt: a 32 éves bébiszitter legkisebb áldozata kilenc hónapos, a legidősebb hétéves. A gyanú szerint Lacó csókolgatta a gyerekek nemi szervét, majd rávette a piciket, hogy ők is harapdálják az övét.
Még most sem lehet tudni, hogy összesen hány gyereket becstelenített meg, mindenesetre már negyvenkét család tett bejelentést a rendőrségen. Baranyi József, Újpest rendőrkapitánya a Borssal közölte: elkészült az első szakértői vélemény, kedden kapták kézhez a nyomozók.
– Eddig három gyermeket hallgatott meg a pszichológus, a szakember szerint közülük kettőnél – egy két- és egy ötévesnél – igazolható a gyanú – mondta az alezredes.
– A harmadik gyermeknél a pszichológus nem igazolta, de nem is zárta ki egyértelműen a szemérem elleni erőszak lehetőségét. Igyekszünk a lehető legnagyobb tapintattal, odafigyeléssel meghallgatni a gyerekeket, nem akarunk további kárt okozni a lelki világukban. K. László továbbra sem tett beismerő vallomást.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Merev péniszed fogja csodálni a nőd az INTIM CENTER potencianövelőjével

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

Merevedési zavarnál ki a hibás és mit kell tenni?

Annak érdekében, hogy egy férfi érzelmileg és fizikailag egészségesnek érezze magát, különös figyelmet kell fordítani [...]

Erotikus segédeszköz ajánló, webáruház és szexshop bolt Budapest, Károly krt. 14.

Önnek rendben van a szexuális élete? Ez a kérdés folyik a csapból is. Viszont van [...]

Melyik a tuti szexbolt és online szexshop Magyarországon?

Nem számít, milyen nemű vagy, a szexuális játékok egyre népszerűbb témává válnak – ahogy kell. [...]