C

Szex lexikon: C

Cafka
Erkölcstelen nő, más szavakkal: lotyó, ringyó, ribanc, szajha, céda, feslett nőszemély.

Callgirl
Telefonon hívható prostituált nő, aki szolgáltatásait hirdetések útján terjeszti. A prostitúció egyik formája.

Candida
Fertőzés előidézésére képes gombaféleség. Az emberi szervezetben normál körülmények között is előfordul, az immunrendszer gyengülésekor fertőzést okozhat. A fertőzés kialakulását elősegítheti pl. a stresszel teli életmód, a fogamzásgátló szedése, a cukorbetegség, vagy éppen a szexuális partnerek gyakori váltogatása. A fertőzés (candidiasis) előfordulása nőknél gyakoribb, náluk a Candida hüvelyi fertőzést okozhat, amely hüvelyi folyással, viszketéssel, esetleg a közösülés fájdalmasságával jár. Férfiak gyakran szexuális partnerüktől fertőződnek, esetükben a hímvesszőn (főleg a makkon) jelentkezhetnek gyulladásos jelek, pirosas foltok. A candidiasis kezelését orvos végezheti, aki ajánlhat szájon át szedhető gombaellenes készítményeket és helyileg alkalmazható kenőcsöket is. Általában szükséges a szexuális partner kezelése is.

Casanova
Casanova, Giovanni Girolamo (1725-1798). Felvett, nemesi neve: de Seingalt lovag. Jogot tanult és hét nyelven beszélt. Ellenállhatatlan volt a nők körében. Élete során számos hálószoba kívánt személye lett. A tartós kapcsolatokat kerülte, kicsapongó életstílust követett és sosem házasodott meg. Különleges kalandjait élete végén írt visszaemlékezései őrzik.

Clitoris
A csikló szakorvosi megnevezése.

Cowper-mirigyek
Két borsó nagyságú mirigy, melyek a prosztata alatt helyezkednek el,. Az ondó egyik összetevőjét termelik. Ez az átlátszó színű anyag a húgycsőben keveredik az ondóhoz. Ez az anyag jelenik meg nemi izgalom hatására a hímvessző hegyén, és már tartalmazhat spermiumokat. (Női megfelelői a fejlődéstanilag azonos embrionális szövetből kifejlődő Bartholin mirigyek.)

Csalódás, szerelmi
A szerelem legintenzívebb érzelmeink közé tartozik. Ennek elmúlása, megszakadása, befolyásolja magatartásunkat, érzéseinket. A szakítások számos esetben vezetnek komoly konfliktusokhoz, csalódásokhoz. Egy partner “elvesztése” a másik fél számára szinte az életet teszi teljesen lehetetlenné, kilátástalanná a szeretett fél nélkül. A csalódásnak lehet a következménye súlyos magábazárkózottság, depresszió is.

Csikló
A női külső nemi szervhez tartozó, rendkívül érzékeny, kúp alakú szerv, amely fejlődéstanilag a hímvesszőnek felel meg. Barlangos szövete szexuális inger,, nemi izgalom hatására vérbő lesz, megnagyobbodik és megmerevedik. Idegvégződésekben igen gazdag terület. Megfelelő ingerlésével kiváltható a csiklói (klitorális) orgazmus.

Csiklói (klitorális) orgazmus
A csikló ingerlésével létrejövő szexuális reakció. A csiklói orgazmus kiváltható kézzel, orálisan, közösüléssel és segédeszközökkel is.

Csók
Az ajkak, a nyelv gyengéd, szájjal való érintése. A szerelem és a szeretet egyik hatásos testi megnyilvánulási formája, amely érzelmektől vezérelt. A testi kapcsolatok fontos lépése a csókolózás. A világ- és a magyar irodalom is rengeteg műben beszél róla, és számos magyar népdal is központi témájául választotta.

Csoportszex
Kettőnél több ember közös szexuális megnyilvánulásai. A keresztény kultúra a monogám kapcsolatra épít, ellentétben más, főleg keleti kultúrákkal.

Cyber-szex
A számítástechnikai fejlődés következtében kialakult szexuális töltetű szolgáltatások, lehetőségek “tárháza”. A személyi számítógép segítségével a userek (felhasználók) egy virtuális térben (számítógépen megjelenített szexuális fantáziavilágban), a gép előtt egyedül ülve keresik az örömöt, a nemi vágyaik kielégülését (chat, erotikus telefon beszélgetések, fórumok). A virtualitás lehetőséget kínál a testi kontaktus nélküli szerelmi-szexuális kommunikációra. A cyber-szex óriási üzletet jelent a software és a hardware gyártók- és forgalmazók számára.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A merevedési zavar legyőzése nem is olyan nagy dolog

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert [...]

19 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, szerinte perverz vagyok!

19 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, és szerinte perverz vagyok! Azzal keltett reggel, [...]

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki, mert vásárlás, szexkütyü nézegetés közben, úgy beindul a [...]

Új szexshopok és professzionális erotikus játékok a szexiparban

Online szexboltban 10 megrendelésből 7-et férfiak csinálnak, ahogy a magyarok rendelnek egy szexboltban. Az életkor [...]