H

Szex lexikon: H

Hatvankilences pozitúra (69)
Az orális szexuális együttlét azon módja, mikor a férfi a szájával, nyelvével elégíti ki a partnerét, miközben parnere is orálisan ingerli őt. A 69-es elfektetett szám olyan alakzatot mutat, mint ebben a pozitúrában szeretkező pár.

Havi vérzés
Menstruáció. A nők havi ciklusának az a része, amikor a méh nyálkahártyája vérzés kíséretében leválik, mert nem történt megtermékenyítés.

Hepatitis
Fertőző májgyulladás. Szexuális érintkezés során is elkapható fertőzés.

Here, herék
Páros férfi ivarmirigy, amely hímivarsejteket és hím nemi hormonokat termel. Orvosi latin neve: testis.

Herezacskó
A férfi külső nemi szerveinek része, a herék találhatók benne. A herezacskó védi a heréket, herevezetékeket, és biztosítja a herék a testhőmérséklettől alacsonyabb hőfokát, így a spermiumképződés feltételeit.

Hermafrodita
Hermafroditosz Hermesz és Afrodité fia volt. Az ő nevéből származik a kifejezés. Hermafrodita az a személy, akiben nem különülnek el a nőkre és a férfiakra jellemező nemi jegyek. Kettős nemű személy.

Herpes genitalis
Mind a nők, mind a férfiak nemi szervein jelentkező nemi baj (kiütések). A gyakori partner váltogatós személyeknél nagy a veszélye a vírusfertőzésnek.

Heteroszexualitás
Férfi és nő közötti szexuális vonzalom.

Hetéra
Az ókori görögöknél hetérának hívták a magasabb társadalmi rétegek prostituáltjait,

Hiv-virus
Az AIDS betegség vírusa (Human Immunodeficiency Virus)

Hímivarsejt
Latinul spermium. A férfiak szaporítósejtjei.

Hímvessző
Latin neve pénisz. A férfi külső nemi szervének része. E hengeres szerv három részből áll: tő, test és makk. A hímvessző barlangos testei nemi izgalom hatására megtelnek vérrel, így jön létre a merevedés (erekció).

Homoszexualitás
Egyneműek testi és érzelmi kapcsolata. Kialakulásának okai máig nem tisztázottak teljes mértékben. A szakemberek hosszú évek vizsgálatai során arra a következtetésre jutottak, hogy létrejöttében komplex tényezők játszanak szerepet. Ezek genetikai-, hormonális tényezők és a szociális eredetet. A homoszexualitást sok kultúrában ma már toleranciával kezelik, de vannak olyan népek, akik nem tudják ezt a szemléletet elfogadni.

Hormonális nem
A herék és a petefészkek által termelt hormonok játszanak szerepet az emberi nem kialakulásában. Ha ezek működése optimális, akkor kialakulnak a nemre jellemző vonások.

Hárem
A török szó jelentése “tiltott hely”. A hárem a nők részére fenntartott hely volt, ahova a férjen kívül más személynek tilos volt a bejutás. Háremet általában a gazdagok tartottak fent.

Hüvely
A nők belső nemi szerve. Orvosi néven vagina. Redőzött falú, igen tágulékony izmos szerv, amely a hímvessző befogadására képes. A hüvely nyálkáinak savas vegyi hatása védi a hüvelyt a baktériumok és gombák megtelepedésétől.

Hüvelygyulladás
A hüvely nyálkahártyájának gyulladása, amely általában hüvelyfolyással jár.

Hüvelyi orgazmus
Más néven vaginális orgazmus, amely a hüvely falának ingerlésével jön létre.

Hüvelyszárazság
A hüvelyváladék termelődésének hiánya okozza, ami természetesen több okra vezethető vissza. A hüvelyszárazság olyan mértékű is lehet, hogy fájdalmat okozhat a hímvessző behatolásakor, sőt meg is akadályozhatja azt.

Hüvelyváladék
Más néven hüvelynyák. Kis mennyiségű, fehér színű, tejszerű vagy ragadósabb testnedv, melyet a méhcsatorna mirigyei termelnek. (A hüvelyváladék tehát nem a hüvely terméke.).A hüvelynyák enyhén savas vegyhatású, gátolja a kórokozók feljutását a belső nemi szervekbe.

Hymen
A szűzhártya orvosi neve.

Házasságtörés
A házastársi kapcsolaton kívül létesített nemi kapcsolat.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A szex és szexuális segédeszközök haladó változásait az INTIM CENTER 32 éve követi

A szex és szexuális segédeszközök komoly változásait az INTIM CENTER 30 éve követi! Cikkünkben a [...]

Ezek a legjobb potencianövelők férfiaknak, rendelés és bolt

Ha növelni szeretné a szexuális hatékonyságot, és álmait szeretné adni partnerének, akkor a megfelelő helyre [...]

Vibrátorral szexelnek Algács Virginia és Király Adrienn

A szexuális felvilágosító programok általában figyelmen kívül hagyják a női szexualitást, nem is beszélve a [...]

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]