Dominancia az ágyban és a magánéletben

Az alávetettséget mi sem bizonyítja jobban, mint az, ha a gyengébbik fél könyörgőre fogja. A kéjes könyörgést a másikból kierőszakolni sokan úgy hiszik, csak fájdalommal, valamiféle kínzással lehet, holott létezik erre egy hatásosabb – nem a félelemre alapozó – módszer: amikor például orálisan épp a csúcs felé izgatjuk partnerünket, pár lépéssel a cél előtt vegyünk vissza a tempóból, és keressünk más kényeztetési pontot. A másik reakciója előre sejthető, a frusztrációs és az erős vágyakozás hatására kialakult váratlan helyzet kiszolgáltatottá teszi, és szinte biztos, kérlelőre fogja majd, hisz nem akar egyebet, csak a folytatást.
piros_dominaFekete, feszes lakkruha, erős smink, bilincs és ostor, a nő előtt térdeplő kiszolgáltatott férfi: sokan erre a képre asszociálnak, mikor a dominákra gondolnak, ám a valóságban nem kell egyből a szex keményebb műfajára rátérni ahhoz, hogy dominanciáról beszélhessünk. A leghétköznapibb kapcsolatokban is előfordul, az egyik vagy a másik fél jóval dominánsabb az ágyban. Az irányítás azonban elsajátítható, amire már csak azért is szükség van, hogy egyik fél se érezze, elnyomják.
Természtesen sokak számára pont az alávetettség érzése kell a jó szexhez, megint mások megalázóan élik meg az ilyesfajta helyzeteket. Mivel az alávetettségéről senki nem beszél szívesen, tettekben kell átvenni az irányítást – itt és most a szexben. Szakértői vélemények alapján tudjuk, ha az egyik fél dominánsabb az ágyban, úgy előbb utóbb a mindennapi élethelyzetekben is övé lesz az irányítás, vagyis ő viseli a nadrágot. (Természetesen a jelenség nem minden párkapcsolatra jellemző). Ezt elkerülendő, olyan tanácsokat gyűjtöttünk össze, melyek segítségével óvatosan, de átvehető a kontroll.
Játékosan
Az ágyban a domináns fél általában már az előjátéknál átveszi az irányítást, instrukciókat ad, hogy a másik mit és hogyan tegyen, vagy egyszerűen ő cselekszik. A legközelebbi szeretkezés alkalmával érdemes a másik mozdulatainak elébe menni, és játékosan, finoman (semmiképp nem durván) olyan pózokba késztetni, hogy ezúttal ő legyen alul, majd finoman hozzuk a tudtára, ma este ő az áldozat. A biztonság kedvéért nem árt, ha kéznél van egy kendő vagy egy sál a túldomináns partner kikötözéséhez).
Szemkontaktussal
A domináns félre jellemező, hogy nemcsak tetteivel, de határozott, ellentmondást nem tűrő tekintetével is irányít. Ahhoz, hogy a másik felvegye a kesztyűt, meg kell próbálnia állni az erős tekintetet, amit érdemes kiegészíteni egy csalfa – de nem sértő – mosollyal. Ez utóbbi azt sugallja, tudom, mit akarsz, de tudok egy sokkal jobbat. A folytatáshoz pedig elég, ha belebújunk a másik domináns szerepébe, és ugyanazt tesszük vele, amit ő velünk.
Kérlelve
Az alávetettséget mi sem bizonyítja jobban, mint az, ha a gyengébbik fél könyörgőre fogja. A kéjes könyörgést a másikból kierőszakolni sokan úgy hiszik, csak fájdalommal, valamiféle kínzással lehet, holott létezik erre egy hatásosabb – nem a félelemre alapozó – módszer: amikor például orálisan épp a csúcs felé izgatjuk partnerünket, pár lépéssel a cél előtt vegyünk vissza a tempóból, és keressünk más kényeztetési pontot.
A másik reakciója előre sejthető, a frusztrációs és az erős vágyakozás hatására kialakult váratlan helyzet kiszolgáltatottá teszi, és szinte biztos, kérlelőre fogja majd, hisz nem akar egyebet, csak a folytatást.
Mondd el, mit teszel vele!
Az erős és határozott szavak legalább annyira hatásosak, mint az erőteljes mozdulatok, vagy a kemény tekintet. A legváratlanabb helyzetekben – például sorbaállás közben, munkaidő alatt, a kocsiban – osszuk meg vele szexuális fantáziánkat, írjuk le részletesen, mi mindent művelnénk (pontosabban művel majd) vele. Természetesen ne rózsaszirmos, illatos, habos-fürdős fantáziáinkat részletezzük, kicsit legyünk merészebbek!
Irányítsd!
Akár a táncban, úgy a szexben is megvan az irányító fél, aki kezével, törzsével, egész testével mutatja az irányt. Érdemes lekopírozni ezt a technikát, helyezzük kezünket másik kezére, és mutassuk azt az irányt, intenzitást, amit mi szeretnénk.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vagina szépségverseny

Mindenféle szépségversenyről hallottunk már, de olyanról, ahol vaginákat díjaznának, még sosem. Brian Sloane szerint ez [...]

Úristen hogy vegyek szexshopból ajándékot, mit válasszak meglepetésnek?

Úristen! Hogyan vegyek szexis ajándékot? Mit vegyek? Ez a kérdés, amikor erotikus ajándékot szándékozunk adni [...]

BDSM szerepjátéhoz szexkellékek használata

A szex szerepjáték a hálószobában bdsm kiegészítőkkel nagyszerű módja annak, hogy kalandokat adjunk hozzá, és [...]

A LEGJOBB potencianövelők megrendelhetők, vagy az INTIM CENTER üzletben minden nap megvehetők

A LEGJOBB potencianövelő az INTIM CENTER szexshop potencianövelő kínálatában mindig kapható. A választék a teljes itthon [...]