Egy hosszú és durva hétvége

Egy pénteki napon megbeszéltem egyik ismerősömmel, Lacival hogy átjön hozzám, megnézünk egy filmet iszogatunk. Így is volt. Estefelé megérkezett leültünk, ittuk a söröket, néztük a filmet. Mikor vége lett mondta, hogy kölcsön szeretne kérni egy könyvet. Mondtam neki, hogy a szobámban van, de egy pillanat és kihozom neki. Mikor megfordultam és elindultam, hirtelen egy kéz a hátam mögül befogta az szám. Csípős illatot éreztem, majd minden elsötétült.

Mikor felébredtem és körülnéztem rájöttem, hogy a szobámban vagyok. Meztelenül feküdtem az ágyamon, a kezeim kikötözve az ágy két széléhez. A szám be volt tömve. Próbáltam kiszabadaulni a kötélből, de nagyon erősen meg volt húzva.Laci ott ült egy székben az ágyam mellett. Mikor észrevette, hogy felébredtem így szólt:
– Nem tudom, hogy tudod-e de én meleg vagyok. És most akárhogy ellenkezel, de meg foglak erőszakolni.
Laci nem is gondolta, hogy én is meleg vagyok, de mivel a szám be volt tömve nem tudtam semmit sem mondani. Elkezdtett levetkőzni. Mikor lehúzta a farmerját, megláthattam feszes boxerét, és így a boxeren keresztül, a petyhüdten is hatalmas farkát.Ettől már elkezdtem merevedni. Laci ezt meglátta.
– Nocsak, nocsak, csak nem tetszik amit látsz? Na de sebaj, lesz itt olyan dolog, ami nem fog ennyire tetszeni.
Levette a boxerét is, és mostmár teljesen meztelen volt. Megláttam a tényleg hatalmas farkát, pedig még egyáltalán nem volt merev. Odajött hozzám és ráült a mellkasomra. Petyhüdt farkával elkezdte cirógatni az arcom, mire az én farkam már teljesen merev lett.

Alig vártam, hogy bekaphassam méretes szerszámát. Egy percig cirógatott, majd kiszedte a tömést a számból, de viszont befogta, hogy ne tudjak beszélni. A cirógatás alatt az ő farka is kezdett éledezni. Majd hirtelen megragadta a tarkóm a rányomta a fejem a farkára és elkezdte baszni a számat. Szerszáma rövid időn belül elérte teljes állapotát. Legalább 20 cm-es volt! Próbálta minél lentebb nyomni, de ekkora méretes és vastagságot elég nehéz. Már fulladoztam, levegőt alig kaptam, de farka még mindig nyomult egyre bentebb.
Majd egyszercsak visszahúzta. Ezt megismételte még sokszor. Majd utána már szimplán csak baszta a számat. Ezzel a szopatással telt el egy negyed óra. Majd kivette óriási szerszámát a számból és újra betömbe. Lejjebb csúszott és minden előzetes tágítás nélkül benyomta a seggembe a farkát. Óriási fájdalmat éltem át. Ki be járt, miközbe én ordítottam volna, ha tudtam volna. De egy idő után a fájdalom átment kéjbe és elkezdtem nyögni az élvezettől, mire Laci megszólalt:
– Látom élvezed. Higyj nekem, a mai napon elég sok élvezet lesz.
Egyre gyorsabb tempóban baszott, miközben az én farkam már majd szétdurrant. Laci hirtelen kihúzta belőlem a farkát és kiszedte a számból a rongyot, majd a farkát dugta a helyébe és elélvezett, bele a számba. Rengeteg geci jött azokból a hatalmas golyókból, teletöltötte a számat, én pedig nyeltem, ahogy tudtam. De sajnos nem tudtam ekkora adagot egyszerre lenyelni, így kifolyt a szám szélén. Bár ezt a keveset Laci készséggel visszatömködte a számba. Nem törődött vele, hogy elélvezett ismét elkezdte baszni a számat. Farka visszatért petyhüdt állapotába, bár szopatásomnak köszönhetően ismét kezdett merevedni. De Laci kihúzta farkát a számból és a rongy megint visszakerült.Miközben elsétált az ágy melett megcirógatta a farkam mire én is elélveztem, annyira be voltam már hevülve.Ezt látva, Laci szétkente rajtam a saját gecimet.
Kiment a szobából és hallottam amint beszél valakihez:
– Igen, most már feljöhettek… Igen, második emelet, 7-es ajtó…Nyitva van. – Telefonált.
Visszajött a szobába és ezt mondta:
– Na most indul csak az igazi móka.
Eljött két ismerősünk, ők is részt szeretnének venni az erőszakolásodban.
Elgondolkoztam, hogy vajon kik lehetnek azok, de nem kellett sokáig várnom. Besétált az ajtón két másik ismerősöm: Norbi és Gergő. Mikor meglátták, hogy a hasam és a szám gecis Norbi megszólalt:
– Látom te már felpróbáltad.
– Igen és még élvezte is. Szóval ő is meleg. – válaszolt Laci.
– Hát ami most jön nem biztos, hogy élvezni fogja. – mondta Gergő.
A két új jövevény is elkezdett levetkőzni. Gergőn feszes boxer volt, míg Norbin egy sima. Gergő méretei sem lehettek olyan kicsik, Norbié viszont átlagosnak bizonyult, így boxeron keresztül. De hogy mekkorát tévedtem. Levették ők is a boxert. Egymás látványára mind a négyen elkezdtünk merevedni és elém tárult a kökemény valóság. Gergő farka nagyobb volt mint Lacié, kb. 23 cm. Norbié pedig legalább 18. Rájöttem, hogy tényleg lehetséges, hogy ezt már nem fogom élvezni. Körémálltak mind a hárman, majd Laci megszólalt:
– Tiétek az elsőbbség, én már kipróbáltam.
Norbi közelebb lépett és és kiszedte a számból a rongyot, és ezt mondta nekem:
– Azt hiszem erre itt már nem nagyon lesz szükség, ugyanis valami más mindig lesz a szádban. – mondta, majd hirtelen lenyomta a torkomon hatalmas farkát. Gergő és Laci eközben verték a sajátjukat, majd Gergő gondolt egyet Norbi mellé ült az ágyon (pontosabban rám, mivel mindketten a mellkasomnál ültek) és ő is utat kért a péniszének a számban. Norbi nem volt hajlandó kihúzni teljesen, csak egy kicsit, de Gergőnek ez is elég volt. Makkját pont be tudta nyomni a számba. Azt hittem szétreped az a bőr az arcomon. A két óriási fasz ki be járt egyszerre. Laci eközben már nem bírt magával és benyomta farkát a seggembe. Azt hittem menten ott halok meg. Hatalmas fájdalmat és hatalmas élvezetet éreztem egyszerre. 3 ilyen gyönyörű, kidolgozott testű, hatalmas farkú fiú erőszakol meg. Majd Gergő már nem bírta tovább és telelőtte a számat. Belőle is rengeteg anyag jött. Norbi viszont folytatta ténykedését és Gergő gecijét igyekezett lenyomni a torkomon.
A következő Laci volt. Telelőtte lyukamat. Végül pedig Norbi sült el, de ő nem a számba, hanem az arcomra élvezett.
Tisztára elfáradtam. Ott feküdtem kikötözve, gecivel borítva a saját ágyamon. Megmozdulni se bírtam volna annyira nem volt erőm. A farkam viszont még mindig állt. A többiek ezt mintha észre sem vették volna. Kisétáltak a szobából, és hallottam amint felbontanak néhány sörösüveget. Többre már nem nagyon emlékszem, mivel kimerültségemben elaludtam.
Mikor felébredtem éreztem, hogy van valami a számban.
Mikor kinyitottam a szemem megláttam Gergő fanszőrzetét. Nem tudom mennyit aludhattam, de erőszakolóim készen voltak egy újabb menetre. Norbi és Laci az ágy végénél álltak farkukat verték, majd elindultak és Norbi bevágta 19-es szerszámát a lyukamba. Fájni már annyira nem fájt, mivel az előzők után elég tág maradtam. Laci sem tétlenkedett, Norbi mellé állt, és ő is berakta óriási péniszét Norbié mellé. Ez jobban fájt mint mikor ketten voltak a számban. Azt hittem szétreped az alsó felem. Ki be járt a 3 méretes szerszám a számban és a lyukamban.
Egy kis idő után a fájdalom enyhült, de nem múlt el. Kezdtem megint élvezni a dolgokat. Ámde az előző, számomra befejezetlen menet után nem csoda, hogy elélveztem. Norbi ezt látva szétkente a hasamon, mint ahogy nem olyan rég Laci. Gergő kivette farkát a számból Majd Laci helyére kéreckedett. Laci gyorsan át is adta a helyét, figyelve rá, hogy a szám ne maradjon sokáig üres, berakta a saját farkát. Baszatásom még elég sokáig folytatódott, nekem pedig ismét merevedésem lett. Majd Norbi volt az első aki elélvezett.
Nem a seggembe, hanem a hasamra lőtte ki a tárát. Petyhüdt farkát odahozta a számhoz, hogy nyaljam le neki. Én gyorsan rábuktam, miközben megszólalt:
– Nyugi, nyugi. Van ott még, ahonnan ez jött.
Laci addig pedig kiverte vöröslő péniszét szintén a hasamra. Szinte vele egyidben Gergő is elélvezett bele a lyukamba. Az ő és Laci farkát is tisztára kellett szopkodnom.
Megint kimentek egy kicsit a szobából, de pár perc elteltével jöttek is vissza. Gergő egy ollót tartott a kezében.
Megijedtem egy pillantra, hogy mit is akarnak, de félelmem alaptalan volt, mivel csak a kötelet vágták el. Megörültem, hogy elengednek, de eszük ágában sem volt. Kezemet most hátra kötözték. Azért sajnáltam is volna ha vége lett volna ennek a napnak.
A földre térdeltettek és petyhüdt farkukat fel kellett támasztanom, ami ennyi élvezés után egy kicsit nehezebben ment. Mikor már mind a hárman újra merevek voltak, Laci lefekedüt a földre, engem pedig ráültette a felfelé meredező péniszére. Norbi ráfeküdt a hátamra és ő is berakta farkát a lyukamba.
Már egylátalán nem fájt, ahogy kő keményen, nagyokat lökve basztak mindketten. De hogy szám és nyelvem se maradjon tétlen Gergő megmutatta mennyire szereti a mélytorkozást. 23 centis farkát tövig lenyomta a torkomon. Öklendeztem már. Így ment ez egy 10 percig, majd cseréltek. Norbi folytatta a szopatás-mélytorkozás kettősét, Gergő és Laci pedig a lyukamban voltak. A farkam ismét a szétdurranás határán volt. Újabb 10 perc elteltével ismét cseréltek. Laci a számat dugta, Norbi és Gergő pedig a lyukamat.Bár így már nem sokáig bírták. Laci volt az első. Számba és arcomra engedte újabb hatalmas adag gecijét. Nem értem, hogyan jöhetett ennyi idő után is ilyen sok geci a farkukból. Gergő volt a következő a a farkamra, és a seggemre élvezett. Norbi volt az utolsó aki a ritka nagyot lőtt. Ízletes gecijéből a hasamra, az arcomra, sőt még a hajamra is jutott. Ismét le kellett nyalnom az összes maradék geci mindhármójuk farkáról.Fáradtan feküdtem a padlón. Meg akartam szólalni, hogy egy kicsit nem engednék-e ki a kezem, de Laci betömte ismét a szám a jól ismert ronggyal. Úsztunk az izzadtságban. Majd ezután érdekes dolog történt. Talán Norbi megkönyörülve rajtam, mert látva ágaskodó farkam, odajött és kiverte. Gergő eközben kiment a szobából. Hatalmasat élveztem. Norbi megint szétkente a gecimet a hasamon, figyelve rá, hogy az eddig tiszta területekre is jusson. Pár perc múlva Gergő bejött az ajtón odalépett a fejemhez, és egy rongyot odatartott az orrom alá. Majd megint elsötétült minden. Mikor felébredtem rögtön megcsapta valami az orrom: nagyon erős ondó szag. Az ágyamon feküdtem. A szám már nem volt betömve, de még mindig meztelen voltam. A kezeim is ki voltak kötve, de már nem olyan erősen. Kinyitottam a szemem. Ott álltak mindhárman felöltözve. Norbi megszólalt:
– Láttuk, hogy nagyon élvezted ezt a kis “játékot”. Ha esetleg szeretnél még egy ilyen kis partit, akkor csak szólj.
Mire én válaszoltam:
– Biztos, hogy szólni fogok.
– Most megyünk, de búcsúzóul hagytunk rajtad egy kis ajándékot. – mondta Gergő, majd kimentek a szóbából.

Mielőtt Norbi is kiment volna, elvágta a kötelet. Furcsán kipihentnek éreztem magam. Végignéztem magamon, hogy mi lehet az a meglepetés. És tényleg meglepődtem, sőt… Az egész testem be volt kenve vastagon ondóval, és nem csak a testem. Szinte az egész ágy. Hol megszáradva, hol még mindig folyékonyan. Az egész testem. Ránéztem a falinaptáramra és láttam, hogy szerda van. Több mint 5 nap telt el, azóta, hogy Laci átjött filmet nézni. És az 5 napból legalább 4et eszméletlen voltam. Ki tudja miket csináltak ők addig velem… Mindenesetre találkoztunk megint, és megint, és megint……


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

INTIM CENTER Szexshop Budapest szexuális segédeszköz ajánló

Vásárlásnál amikor belépünk egy szexshop üzletbe, vagy egy webáruházba annyi féle szexuális segédeszközzel találkozunk, hogy [...]

A vágyak szolgálatában három évtizede az Intim Center budapesti szex shop

A felnőtt áruk üzlete, szexbolt, intim áruk piaca vagy a család megerősítésére szolgáló üzlet, célja [...]

Szexjátékokkal a popsi izgatása fenomenális élmény

Az anális játékok használata. A szexuális játékokat széles körben mutatják be. Mit kell keresni a [...]

Vajon ki milyen szexkellékért jön be az INTIM CENTER szexshopba?

Az első alkalom egy felnőtt boltban nagyon ijesztőnek tűnik egyesek számára. Valójában nagyon érdekes. És [...]