Férfiseggbe nyúlkálok

Aktuális téma a szex kapcsolatban betöltött szerepének kérdése. Mindig úgy képzeltem, hogy két ember biztos alapokon nyugszik, ha az ágyban találkoznak össze először, de semmiképpen nem maradnak együtt, ha a szexuális életük nem működik. Nem mennék el olyan messzire, hogy ez az egyetlen járható út, csak szerintem hajlamosak vagyunk alábecsülni a testiség szerepét, mert a nagybetűs szerelmet keressük helyette, ami steril és ártatlan. Szerintem a szerelem a másik nyálában, izzadtságában, fogkeféjében, herpesztől sebes szájaszélén, vérében, hónaljában, segglyukában, ébredés utáni büdös szájában van. Amikor a másikat el tudjuk fogadni úgy, ahogy van, mindazzal, ami együtt jár az emberi (állati?) létezéssel. Hogyan lehetne összeegyeztethető a szerelem a másik testének elutasításával?
Fel se merült bennem, hogy a segglyukáról van szó, csak figyelmesen, de még inkább óvatosan tapogatóztam és mozgolódtam benne, hogy megismerjem, milyen belülről és gyönyörködve hallottam az élvezet által felszabadított nyögéseket, amiket a behatolásom okozott. Annyira szerettem az egész helyzetet, azt, amit csinálok, és azt, hogy neki csinálom. Tényleg igaz az, hogy a fenék olyan terület, ami bárki számára nem megengedett, de aztán felbukkan valaki, akivel már nem lesz kérdéses a fekete lyuk feltárása. Mint ahogy az is igaz, hogy nem lehet konkrétan leírni a műveletet, pláne kézikönyvet mellékelni a férfisegghez. És nyilván nem lehet minden egyes alkalommal ugyanazt csinálni, de ha őszinte vagyok, be kell vallanom, hogy azóta is egyfolytában a seggét akarom bújni. Dehát ő meg úgy van velem, hogy csak elkezdem simogatni a hátát, és már áll a farka; és ha szerelmet akar vallani, belebújik a hónaljamba és a végtelenségig nyalja és falja. Nekem sokszor az is elég, ha elnézem a gyönyörűséges szempilláit.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Pornósztár vaginák és popsik másolva maszturbátornak

A pornósztárok nemi szerveinek másolatai olyan maszturbátorok, amelyek bizonyos emberek szereplőiből készülnek. Ez a pornóiparban [...]

Valósághű szexbabák és péniszek – Adult Expo Hong Kong

Már partnerre sincs szükség?! Ilyen élethű pénisz utánzatokkal, dildókkal és vibrátorokkal, valamint szexbabákkal játszadoznak az [...]

A szexi ruci durván izgatja a férfiakat, sok van az intim szexshopban

A történelem fejlődésével a divat is fejlődött. Annak ellenére, hogy a leghíresebb divattervezők – férfiak, [...]

Potencianövelő rendelés országosan vagy személyes vásárlás Budapesten

A férfiak gyakran szembesülnek olyan problémával, mint a potencia csökkenése. Ennek hátterében sok a mulasztás, [...]