Imádom a popsiját nyalogani

Úgy tűnik, a hirtelen fellángoló vágy a férfi feneke iránt lassan szerelemmé alakul át bennem. Sok dolog, amit mellette átélek (testileg-lelkileg) nagyon fontosak számomra, mert a legtöbb teljesen új érzést és élményt jelent, a feneke meg őt jelenti. Azért furakodtam a közelébe a nyelvemmel, mert szerelmet akartam vallani. Ő már aludt, vagy legalábbis éppenhogy magánál volt és hason feküdt. Sokáig simogattam a hátát, de a feneke egyre jobban vonzott. Először csak az ujjam hegyével indultam felfedezőútra, finoman megcsiklandozva közben a tökeit is. Ébredezni kezdett és nagyokat sóhajtott. Lejjebb csúsztam az ágyban és puszilgatni kezdtem, nyalogattam, egyre közelebb érve az édes-bűnös célponthoz. A lyukat sokáig az ujjbegyemmel dörzsöltem és inkább a tökeit szopogattam, de már teljesen a segge bűvkörébe kerültem. Megnyaltam a szűk lyuk bejáratát, hallottam, ahogy felnyög és én is csak nyögni tudtam, mert minden porcikámat átjárta a vágy. Aztán egyre feljebb emelte a fenekét, és én tovább faltam és habzsoltam és csak nyögtem az élvezettől. Megmarkoltam a kőkemény farkát és végem volt. Annyira akartam, annyira kívántam, annyira boldog voltam, hogy úgy éreztem, képtelen vagyok abbahagyni, pedig mindennél jobban kellett, hogy belém hatoljon végre. Végül minden pihenni vágyót felébresztettünk az orgazmusunkkal a nyári éjszakában.
És úgy tűnik, még mindig képes vagyok megkönnyezni az orgazmusomat újra és újra, a legváratlanabb pillanatokban. Azt hiszem, nagyon boldog, amikor így élvezek el -persze én is nagyon boldog vagyok tőle. Ezek a csúcspontok sosem tudatosak, nem tudjuk irányítani vagy befolyásolni. De amikor sikerült, akkor jönnek az angyalok és végem van. Simogat és ölel és csókol és közben érzi, ahogy remegnek az ajkaim. Olyan jó értelemben vett megrázkódtatás ez, hogy nyögéssel és felszabadult örömmel nem lehet reagálni rá. Olyan mintha valami hatalmas dolog történne a testemben, aminek minden erőmmel nekifeszülök, miközben megsemmisülök tőle. És csak bújok hozzá, hogy tartson és élvezem a meleséget, ami áramlik köztünk, ő pedig szorosan magához ölel és simogat, és ez a simogatás olyankor a mindent jelenti. És azt mondja, nem, ő most nem akar elélvezni, mert ez így volt jó. Ilyenkor nem tudok betelni vele.
És a lovaglópálcát már nem is említem, meg azt sem, hogy amúgy határozottan nem is “szextúrán” voltunk és relatíve kevés időt töltöttünk ágyban.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Tuti jó pozíciók kemény vagy mélyre hatoló szexhez

Elképesztő és nagyon klassz szexpozíciók, amit ki kell próbálnod. A tanácsokat csak akkor szabad használni, [...]

Valentin napi ajándéknak szexet kérek meg egy vibrátort

Valentin napi ajándéknak szexet kér a lány, meg egy vibrátort. A vibrátor vásárlás megoldásában tudunk [...]

Pornósztár vaginák és popsik másolva maszturbátornak

A pornósztárok nemi szerveinek másolatai olyan maszturbátorok, amelyek bizonyos emberek szereplőiből készülnek. Ez a pornóiparban [...]

Mi az ami kilóg a webkamerás és OnlyFans lányok vaginájából? Lovense Lush!

A vibrátorok közül egy szuper vibri, amely törli a határokat és a távolságokat! A távolsági [...]