Fűző ismét

Korábban olyan fűzőt vettem, ami egyszerű, a melltartón lévő kapcsokhoz hasonló módon záródott. Most a birtokomba került két szatén fűző abból a fajtából, amiben nehéz leülni, és levegőt venni és bizony jól meg kell húzni a befűzött zsinórt, ahogy azt a száz évvel ezelőtt (és régebben) játszódó filmekben látjuk. Maga a ruhadarab elég drága, de imádott barátnőim egyike volt olyan szemfüles, hogy semmi pénzért megrendelhettük őket a neten. Mivel még sosem volt rajtam ilyen, az első próba kicsit megijesztett és nagyon megizzasztott. Nem számítottam rá, hogy nehéz felvenni, mint ahogy arra sem, hogy egyedül szinte képtelenség. Nem véletlenül voltak a régi korok asszonyainak öltöztetőnői… Aztán az ember másodjára már jobban bele tud bújni: meg kell találni azt az állapotot, amit tartatni akar a fűzővel és addig minden erőfeszítésre szükség van, hogy kitartson, amíg befűzik, de ha kész, akkor bele tud simulni az új formába és egészen különlegesnek érzi magát. Mindenekelőtt a legideálisabb tartást veszi fel, ami ahogy tudatosul a test számára, máris inkább hálássá válik, nem pedig ellenségssé. De sokkal fontosabb, hogy milyen elbűvölő érzés végigsimítani a hasamon, derekamon, a mellemen, azzal a gondolattal, hogy most mindennek megvan a helye és pont úgy van, ahogy akarom, hogy legyen. Meghát az ember életrevaló lánya rögtön izgalmasabbnál izgalmasabb szerepjátékokról ábrándozik és alig várja! Tehát azt kell mondjam, hogy van elérhető ár, az élmény pedig olyan meghatározó, hogy ha csak egyszer (de szerintem kizárt, hogy ha valaki egyszer felvette, akkor soha többet) veszi fel az ember, akkor is megéri megvenni, mert olyasmit nyújt, amit egy nőnek nagyon jól esik.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Melyik a legjobb szexshop? Az Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet! Már 30 éve nyitva!

Melyik a legjobb szexshop üzlet Budapesten? A legjobb szexshop az INTIM CENTER online webáruház és [...]

Több ezer szexkellék, erotikus eszköz – INTIM CENTER szexshop

A szexbolt nem az unalomért van. A sex shop INTIM CENTER egy örömkereskedés Budapesten Üzletünk [...]

Top potencia szerek, rendelés és személyes vásárlás szexshopból

Erekciós problémáról, potenciazavarról akkor beszélhetünk, ha a kívánt szex valamilyen ok folytán nem következik be. [...]

Szex shop eszközökkel kéjelegve dugja mag Horváth Andrea

A Szexpláza online sex vibrátor shop választékából Horváth Andrea ezeket próbálgatja: vibrátor, dildó, gésagolyó, korbács. [...]