Szex és New York

Tök jó film a Szex és New York, de elsősorban nőknek, barátnőknek, ez tény. De nem azért, mert milyen jól szórakozunk azon, hogy kibeszéljük a pasikat, a ruhákat meg egyéb dolgokat, hanem azért, mert a barátnők közötti végtelen és feltételen szeretet lenyűgöző számomra. Egyáltalán a női barátság kialakulása is rejtély, hiszen egy nő nem potenciális szexpartner, hanem éppenhogy konkurencia. És aztán miért maradnak fent, amikor a barátság komoly munkát igényel és áldozatokkal jár. Miért teszünk meg ennyi mindent egymásért, amikor a génjeink számára egy nő barátsága teljesen felesleges dolog. Ennek ellenére ragaszkodunk egymáshoz, akármilyen messze vagyunk, akármennyire másféle életet élünk, akármilyen különbözőek vagyunk. Mindig szakítunk időt és bármit képesek vagyunk félre tenni, ha a másiknak szüksége van ránk. Nekem a film erről szólt! Az ember keresi párját, megtalálja, és küzd a másikért, küzd a közös dologért, hogy meg is tudja tartani. Csak ez sokszor nehéz és tanácstalanok vagyunk és elveszettek. Vagyis azok lennénk, de vannak barátnőink, akik mindig segítenek tisztábban látni, bátrabbá tenni és egyáltalán: hinni magunkban. És tudom, hogy amikor rosszul jöttek ki a dolgok és szomorú voltam, akkor helyettem is sírtak, mert fájt nekik a szomorúságom. Helyettem voltak dühösek, mert az ember szó szerint el akar pusztítani mindenkit, aki a barátját bántja. És a legjobb az egészben, hogy mindez egyáltalán nem drámai, nem túlcsorduló, nem bonyolult kapcsolatokat jelent. A nőbarátság valami nagyon egyszerű dolog, belefér egy vígjátékba, és mégis hiteles marad. Annyira szeretem ezeket a nőket! Ezen gondolkoztam délután, amikor elraktam a szülinapi ajándék gyanánt küldött szexbilincs kulcsait, ami minden giccses plüssbevonat ellenére nagyon izgalmasnak tűnik bevetés közben is. És amikor az előbb próbálgattam a csodás szatéfűzőket, amiket szintén egy nőbarátnak köszönhetek, aki megtalálta a módját, hogy gyakorlatilag semmi pénzért beszerezzünk ilyeneket. Ijesztő érzés (és nyilván a menstruációs napok mondatják velem), de mostnában boldog vagyok. Meg állítólag szerelmes.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Így növelhető a potencia, és stabilizálható az erekció

– Mivel növelhető, fokozható a potencia? – hangzik a gyakori kérdés. Több okból is keresettek [...]

Az INTIM CENTER szexbolt és online szexshop tisztességes vállalkozás

A 30 éve nyitva tartó bolt és a régóta működő webáruház és több mint százezer [...]

A legjobb online szexshop termékeiből ajánló

A Szexpláza.hu online nonstop szexshop új termékek ajánlója. Az ajánlatok közül itt egy élethű letapasztható műfasz, szagtalan [...]

Kicsi a péniszed, és nagyobb, vastagabb farkat szeretnél?

A legtöbb pasi elégedetlen nemi szervének méretével. A pénisz hosszát és vastagságát célzó lehetőségek a [...]