Perverz urak

Már egy ideje foglalkoztat a csak és kizárólg férfiak iránt érzett elemi undor kérdése és jó lenne írni róla. Írni arról, hogy milyen érzés az, amikor vadidegen (nyilván nem a legkifinomultabb körökben nevelkedett) férfiak nyíltan ajánlatot tesznek az utcán, a farkukat simogatják velem szemben a metrón vagy épp, hogy nem csorgatják a nyáluk a mellemre. Milyen visszataszító érzés ez, amikor szembesülni kell azzal, hogy valaki, akihez semmi közöm, úgy érzi, hogy rendelkezhet velem, hogy játszhat velem, mint egy babával és a világ legtermészetesebb dolga, hogy kinevez egy kurvának, és mint ilyen csak és kizárólag azzal a céllal vagyok a Földön egyáltalán, hogy őt szolgáljam. Továbbá, mennyire megalázó az a fajta gátlástalanság, hogy az elutasítás gondolata fel sem merül ezekben a férfiakban. Komolyan, mit gondolnak a Döbrögi urak?! És igen, nem is nézek oda, mintha meg se hallanám, mert ki akarom zárni az egészet, miközben a hányingerrel küszködök minden egyes alkalommal, amikor valaki véletlenül hozzám ér a tömött metrón ezek után. Nem más ez, mint szembesülni az állattal, ami még mindig inkább jellemzőbb az emberre, mint a fennkölt szavak. Mi ebben a fennkölt? Ahogy kétségbeesett, igénytelen, igazi vesztes faszok pökkhendi módon vesznek semmibe egy nőt. A reakció mindig ugyanaz, hányinger vagy késztetés arra, hogy leköpjem és elvágyódás (a semmibe, a távolba, akáhová). Az egész érdekessége pedig, hogy ezt a fajta zsigeri undort sosem éreztem még nő iránt. Szóval fontos lenne erről írni, de olyan ocsmány dolog.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

BDSM szex az fájdalmat adni vagy kapni az INTIM CENTER kellékeivel

A BDSM és a fétis kiegészítőkkel rendelkező részben sok vásárló némi aggodalommal néz ki, vagy [...]

Ezeket a szexárukat keresik a legtöbben, ezek vásárolják leginkább

Az INTIM CENTER szexbolt a személyes élet intim termékeinek háza, ahol vezető gyártóktól származó szexjátékokat [...]

Szexbaba szüzességét árulták

Szexshopban vásárolható valósághű guminő, vagyis a legjobb minőségű Real Doll a cikk témája. Szexbaba szüzességére [...]

Adult Expo Hong Kong – képek

Már partnerre sincs szükség?! Ilyen élethű pénisz utánzatokkal, dildókkal és vibrátorokkal, valamint szexbabákkal játszadoznak az [...]