Geronazzo szerint a szvingerszex jobb mint a kurvázás

A nőies művészetek iskolája után Geronazzo újabb vállalkozásba fog: szvingerklubot nyit. A nagyszájú nő szerint ez a két dolog valamilyen szinten összekapcsolódik – talán arra gondol, hogy például a szerdai orálszex oktatás után csütörtökön már szvingelés közben lehet hasznosítani a tanultakat. Ha az első alkalmak sikert aratnak és igény lesz rá, folyamatosan nyitva fog tartani a hely, ahol egyedül Geronazzo teste lesz tabu. Mert ez jobb, mint a kurvázás, ezt is tőle tudjuk.
Geronazzo Mariát sem abból a fából faragták, aki hamar feladja a magyarok szoktatását a gátlástalan szexuális élethez. Az Egy nagyszájú nő élete című könyvével köztudatba robbant, majd Kovi pornófilmjével a képernyőn is debütáló asszony most arra adta a fejét, hogy a nőies művészetek iskolája mellett párhuzamosan egy szvingerklubot nyisson. A korábbi hírekkel szemben ez még nem valósult meg, mert Geronazzo még mindig az ideális helyet keresi a prüdériától mentes leendő vendégei számára.

Bízik a magyarok nyitottságában
„Folyamatosan ingázom Budapest és London között, és jövő héten ismét elutazom, hogy sort kerítsek egy üzleti beszélgetésre. Nagyon úgy néz ki, hogy egy ottani barátom, és plusz egy fő még beszáll társként ebbe a vállalkozásba” – újságolta a Velvetnek, ugyanis annak ellenére, hogy szextanárnőként alaposan belenyúl az emberek zsebébe, sokallja, és egymaga képtelen lenne kicsengetni a szexcsatákra megfelelő helyek bérleti díját. Az elképzelés persze már régóta megszületett: „Szeretnék egy olyan klubot, ahol tényleg jól érzi magát mindenki, lehet enni, inni, ismerkedni, és ha megtetszenek egymásnak, bármi megtörténhet. Túl sok egyedülálló, szingli ember van, nehezen tudnak összejönni és ismerkedni. Úgy gondoltam, hogy ha csinálok egy szvingerklubot, sokkal több esély van arra, hogy a magányos emberek egymásra találjanak.”

„A szvingelés jót tesz az emberek szexuális életének”
Ennyire egyszerű ez. És mivel Budapesten és vidéken is egyre több ilyen jellegű szórakozóhely nyitja meg a kapuit, Geronazzo bízik benne, hogy nyitottak lesznek az ötletre az emberek. Sőt, harcba száll a konkurenciával, és sokkal jobb szórakozást ígér már jó előre is, mint amit a szvingerek eddig megszokhattak.

Geronazzo nem, de más sztriptízel
„Nálunk fellépések is lesznek, tehát minden egyes alkalommal egy show műsorral vagy egy sztriptízzel várunk mindenkit. Természetesen nem én fogom csinálni, hanem meghívott vendégeim lesznek. A másik, hogy nagyon szép lesz, de megfizethető áron, és ahogyan a 70-es években zajlottak a házibulik, ugyanazt a fílinget szeretném elérni, azt a hangulatot visszahozni, vagy legalább felidézni.”
A kétgyermekes asszony persze azzal is tisztában van, hogy azóta felütötte a fejét az AIDS, véget vetve az igazi szexuális szabadságnak. Egészségügyi igazolást nem fog kérni ugyan senkitől, de minden egyes alkalommal felhívja majd a figyelmet az óvszerre, amit természetesen biztosítani fog a hely. „De miután felnőtt emberek jönnek ide, a védekezés rájuk van bízva” – tette hozzá, és azt is elárulta, hogy személyes tapasztalatát viszi bele ebbe az üzletbe. „Voltam már Olaszországban, Németországban is ilyen klubban, és ott nagyon nagy kultúrája van ennek. Ha egy 10 vagy 20 éves kapcsolat után egyik fél sem akar félrelépni – mert ezt nem tartják helyes dolognak –, akkor az ilyen helyeken kiélhetik a vágyaikat ugyanúgy, és mégsem neheztelnek egymásra” – magyarázta, és azzal érvelt, hogy ha együtt, egymás mellett élik ki a vágyaikat, az igazából nem minősül megcsalásnak.

A szvingelés jobb, mint a kurvázás
„A szvingelés jót tesz az emberek szexuális életének” – jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon. „Itt nincsenek kötelező dolgok” – folytatta beavatásunkat a rendszerbe, és azt is kifejtette, mitől jobb egy szvingerklub, mint egy kurva: „Ha valaki elmegy egy prostituálthoz, akkor megfizeti azt az órát, még talán akkor is, ha esetleg nem tetszik neki annyira az a hölgy. Nincsen igazából választási lehetősége, hiszen tudjuk jól, hogy az internetre feltett képek és a valóság között óriási sokszor a különbség. Ide viszont, ha csak eljön, és egy jót bulizott, és beszélgetett emberekkel, már akkor lehet, hogy kielégítően jól érezte magát.”
Hogy mikor nyitnak, az még talány, és akkor is csak hétvégén rendeznek egy-egy ilyen partit. „De ha nagyon klassz lesz és igény van rá, akkor akár hétköznap is, én pedig háziasszonyként minden alkalommal a tiszteletemet teszem” – írja a Velvet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Annyi kell a nődnek, hogy merev farokkal dugd amíg el nem élvez

Ha már szexelsz, annyi jár a nődnek, hogy merev pénisszel dugd az élvezésig. Persze, lehet [...]

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak. A [...]

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Két lehetőséged is van!

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Kevés a szex? Alacsony a partnered nemi vágya? Az egészséges, boldog [...]

Segítség, beszorult az anál dugó

Az análtágító hatalmas volt, és teljesen beszorult a lány formás, és izmos fenekébe. El sem [...]