Google search: klasszikus szopás

Néha megnézem (pontosabban megnéztem, mert a hülye figyelmeztető előlap miatt már nem látom) a keresőszavak listáját, amik elvezették hozzám a virtualitásban bolyongó lelkeket. Egy-két kifejezetten viccessel is találkoztam, még több kiábrándítóval, de a “klasszikus szopás” kulcsszavakon elgondolkoztam. Mármint, hogy vajon ezt mégis hogy értette? Van a szopásnak klasszikus módja? Esetleg a mai pornóhálózatot uraló (amúgy általam favorizált) “deep throat” változat mellőzése számít klasszikusnak, és akkor a klasszikus tulajdonképpen konzervatívat jelent. A másik lehetőség, hogy a szopás során felvett teshelyzetek közül valamelyik (szerintem a férfi áll, a nő előtte térdel) póz tekinthető klasszikusnak, mint ahogy dugás közben klasszikusnak számít a hátulról történő behatolás.
Mindenestre a szopás mondhatni szívügyem, hiszen a szám a kedvenc erogénzónám, orálisan maximálisan fixált vagyok. Ahogy említettem volt, a mély torok látványa a filmeken különösen lenyűgöz, de nem a férfi miatt, mert pontosan nem tudom, hogy a férfiak számára ez jelent-e különösebb izgalmat. Úgy értem a dolog fiziológiai értelmében. Abban viszont biztos vagyok, hogy nekem jelent. Nem értem, hogy miért, de izgalommal tölt el, ha könnyekre fakadok közben, ha öklendezek közben, ha a férfi tökein és az én mellemen is csorog a nyálam. Egyszerűen minél többet követel a testemtől, annál mohóbban és mélyebben akarom elnyelni a farkat.
Sajnos a filmekből már kiábrándultam, merthát amelyik nő nem öklendezik és nem sír, az vagy keménydrogok hatása alatt áll, vagy lidocain sprayt használ. Nem azt mondom, hogy nem lehet ezt gyakorolni, hiszen szopás közben is érzem, ahogy lassanként befogadóképessé válok és mindig csak fokozatosan tudok “haladni”, de azért csodákra senki sem képes. Főleg, ha olyannal van dolgunk, aki nagy.
Éppen a méret miatt csábultam el majdnem a minap. Na nem egy farokra akartam rávetni magam, hanem a barátnőm lidocain sprayére. Régen egy mélytorokoktató oldalon olvastam róla, hogy az érzéstelenítő hatása ugyanis ellazítja a torok izmait és megkönnyíti a dolgomat, ha nehézségeket okoz a méret. Rövid tanácskozás után aztán mégis elvetettem az ötletet, mert azt beszélik, hogy a spray a farokra is hat, és kifejezetten csípi. És csodákra ez sem képes. Én meg tulajdonképpen nem bánom, hogy meg kell szenvednem vele. Sőt, szépnek tartom, ha szopás közben könnyek csorognak az arcomon. Mindig úgy gondoltam erre, hogy az egyik legszebb bók, amit a férfinak szex közben “mondhatok”.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő TOP 10 lista a vásárlók és fórumozók szerint

Az iNTIM CENTER szexshop  potencianövelő infók cikkekben folyamatosan közöljük a friss infókat, A vevők véleménye, [...]

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]

Pénszgyűrűk, vibrátoros csiklóizgatós potenciagyűrűk a legjobb szexshopból

A péniszgyűrű igazából nem más, mint egy szexkellék a szorító gyűrű nem orvosi változata. Magyarországelső [...]