Nemi vágy

Bár a nap nagy részét egymásban töltöttük, nekem még mindig olyan érzésem volt, hogy nem elég. Csúnya kifejezés, de többet akartam belőle magamnak. Pontosabban, nem tudtam eleget kapni. Először szembesültem a vágynak e csillapíthatatlan fajtájával. Az egész testemmel hozzá simlutam, és mégis úgy sóvárogtam utána, mintha ezer meg ezer kilométerre lenne tőlem. Ahogy végigsimított a mellemen, ordítani tudtam volna, mert egyszerűen kínzásnak éltem meg minden érintést: mintha el akarná szabadítani a bennem dühöngő és őrjöngő nőstényállatot, aminek visszatartásához minden erőfeszítésemre szükségem volt. Nem is értem, hogy lehetett olyan kemény a farka az egésznapos “megpróbáltatások” után, nekem is fájt a pinám. Nem panaszos fájdalommal, inkább elégedetten lüktetett a maga szétkúrt állapotában, de mégis nagyon üresen. Magamba akartam szívni a csak nekem szóló farkat, pedig nem hiányzott az orgazmus, nem is lettem volna képes rá, csak vágytam rá, hogy legyen bennem, hogy el tudjak aludni…
Végül a pinámba csalogattam. Nagyon lassan mozgott bennem és közben szorosan hozzábújtam. Szerelmesen csókolóztunk, egy pillnatra sem váltunk el egymás ajkától. A szobában gyertyafény, kintről behallattszott az eső kopogása. Lenyűgözött a gyengédség, amivel belémbújt. A féktelen vágyam egyik pillanatról a másikra tovaszállt – nem tudtunk volna ennél közelebb kerülni egymáshoz. Amikor ez tudatosodott bennem, érzetem, hogy a pinám már a boldog vallomásra készül, de ennyire intenzív orgazmusra nem számítottam. Olyan volt, mint az első. Az első hüvelyi orgazmus. Amikor egy pillanatra megáll idő és csak a semmiben lebeg az ember. És a lehető legmélyebben nyeli el a férfit -nem csak testi értelemben. És megint éreztem, ahogy könnyek szöknek a szemembe és csak bújtam és bújtam, mert annyira védtelenné váltam hirtelen az idegennek tűnő valóságban. Mondani akartam neki valamit, hogy csodálatos volt és hogy mennyire… De nem találtam megfelelő szavakat, és itt elakadtam. A segítségemre sietett: magához ölelt, szorosan és melegen.
Később jutott eszembe a franciák kifejezése az orgazmusra. Ők úgy mondják: voir les anges. Látni az angyalokat. Hát igen, találó.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildó és vibrátor – Anális és vaginális izgatás Szabó Ildikóval

A nők és lányok számára nagyon lényeges az előjáték, mivel nem jönnek olyan könnyen izgalomba [...]

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]

A pénisz ha szex közben lágy lesz mit kell tennie egy férfinak?

Miért puha a pénisz, ha egy férfi nemileg izgatott? A gyenge erekció komoly problémát jelent [...]

Vibrátorokkal szexel a két pornós Szlanicska Szilvia és Vásárhelyi Bianka

Leszbikus szex, vibrátorokkal szereti egymást a két szép lány. Sokak fantáziáját birizgálja, hogy milyen lehet leszbikus lányok szexuális élete. Mit csinálnak, [...]