Hálóing

Megsimogattam egy szatén hálóinget a boltban. Aztán arra gondoltam, ő is biztos szívesen simogatná a lágy, selyem anyagot a bőrömön. Korábban mindig kerültem az efféle darabokat, mert túlságosan elzárja a bőröm, de ma megtetszett. Elképzeltem, ahogy végigsiklik a keze az oldalamon, egészen a fenekemig és a pikáns luxus ott lesz közöttünk. Szerintem arról fog mesélni közben, hogy ezek a kékvérű úrinők milyen könnyűvérűek és szabadosak. Imádom, amikor szex közben mesél. (Meg ha máskor is.)
Feketét választottam. A fehér jobban tetszett, amin meg is lepődtem. Arra gondoltam, hogy majd úgy mutatkozom be, mint angyalnak látszó. De túlzás lett volna. A piros fehérnemű nem tetszik. A fekete mindent visz, remélem, ezúttal is.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!