Helikopterrel szökött meg a pedofil szektás

A gurut, aki 2002 óta havonta látja Szűz Máriát, egy 9 és egy 13 éves gyerek elleni erőszak miatt ítélték 15 évre. Benzines palackkal fenyegetőző társai egy eltérített turistahelikopterrel hozták ki a börtönszigetről.

Eltérített turistahelikopterrel szökött meg hétfőn egy vallási szekta vezetője, aki gyerekek megerőszakolása miatt töltötte 15 éves büntetését az Indiai óceán egyik szigetén, Reunionon, közölte a Franciaországhoz tartozó terület rendőrfőkapitánya. Julian Verbard guru, és két követője a börtöntől pár száz méterre szálltak le, ahol furgon várta őket. Az eltérített helikopter kétfős személyzete sértetlenül megúszta az akciót, és segítik a rendőrök munkáját. A pilóta a helyi Antenne Reunion nevű televíziónak elmondta: az egyik gépeltérítő pisztolyt nyomott a halántékra, miközben az öngyújtót lóbáló társa egy benzines palack begyújtásával fenyegetőzött.

A megszöktetett Julian Verbardot 2008 februárjában börtönözték be egy 9 és egy 13 éves gyerek elleni erőszak miatt, de eljárás folyik ellene egy 12 éves fiú elrablása és bántalmazása miatt is. A tárgyalásán “nagy erejű manipulátornak és nagyon intelligensnek” nevezett Verbard 2002-ben indította szektáját, miután sikerült meggyőznie több száz embert arról, hogy havonta meglátogatja Szűz Mária.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!