Hosszú előjátékot akarunk!

A férfiak gyakran esnek abba a hibába, hogy azt gondolják, attól jó a szexuális teljesítményük, ha sokáig bírják a szeretkezést. Mármint a konkrét aktust. Csakhogy a nők többségének számára nem az a fontos, hogy 30-40 percet küzdjenek a gyönyörért. Inkább szeretnének olyan izgalmi állapotba kerülni az egyesülés pillanátig, hogy onnan már egyenes út vezessen a csúcsra. A megoldás a sokszor mostohán kezelt petting.
A pettinget gyakran a tinik szerelmeskedésének tartják csupán, számukra ez egy jó tanulási folyamat. Pedig épp ez lenne a lényege az intimitás megőrzésének, hisz az elnyújtott előjátékhoz valódi vágy, valódi mély érzelmek kellennek. Az angol szó simogatást, becézgetést, kedveskedést jelent, és a petting során valóban ezt is tesszük – egymás testével. Végül is olyan, mint az előjáték, épp csak nem az aktus a cél, hanem maga a szerelmeskedés. Hosszú, elnyújtott játék, amiben felfedezzük a másik testét, és időt szánunk az erotikára, alaposan kiélvezzük az apróbb örömöket. Sok minden tartozik bele onnan, hogy felöltözve izgatjuk, kényeztetjük egymást, egészen a ruhátlan, orgazmussal végződő szerelmeskedésig.

Klasszikus szex helyett
Ha bármilyen okból nem célszerű, vagy nem kivitelezhető a közösülés, ugyanúgy örömet okozhatunk egymásnak pettinggel. Amikor például a nő terhes, esetleg menstruál, amikor a nem kívánt terhesség ellen szeretnénk védekezni, vagy épp a sokáig tartó szerelmeskedés a cél, érdemes kilépni a rutinból, és kicsit intenzívebben foglalkozni a párunk testével. Ha a férfinak merevedési problémái vannak, a rendszeres petting egyrészt megőrzi a szex intimitását a kapcsolatban, másrészt kifejezetten terápiás hatású lehet. A legtöbben a szexet magával a közösüléssel azonosítják, az előjáték gyakran nem kap nagy szerepet. Pedig felmérések szerint a nők nagy része a petting során elért kielégülést sokkal élvezetesebbnek tartja.

Felpezsdíti a szexuális életet (is)
Nagy előnye, hogy nincs teljesítménykényszer. A petting során tényleg a folyamatosan átélt örömért teszünk, és nem a végkifejlet lebeg a szemünk előtt, mint valami versenyen. A gyönyör élvezete tökéletesebb és érzelmileg elmélyültebb lesz, mivel teljesen a partnerre tudunk hangolódni, és elfelejthetjük a rutinos mozdulatokat, a bevett koreográfiát. Ez mindig javítja mind a nő, mind a férfi szexuális életét, gyakran az orgazmuskészéget is. Felfedezhetjük egy más elfeledett, vagy soha meg nem ismert erogén zónáit, a kedves szavak, ölelések, csókok pedig jobban összehangolják a párt, növelik az együvé tartozás érzését.

Lágy petting
Nem szabad kihagyni, ez az első lépés abban, hogy ráhangolódjunk a partnerre. Amikor úgy ölelkezünk, hogy mindkettőnknek a szex jár a fejében, akkor már bele is fogtunk. Nem szabad rögtön az erogén zónákkal kezdeni, a test intenzívebb, erőteljesebb simogatása, az incselkedés, a csók intenzitása teszi erotikussá. Az összebújás rendszerint felöltözve kezdődik, aztán kerülnek le a ruhadarabok. Itt minden megengedett, ami a másiknak kellemes, általában simogatással és apró csókokkal, harapásokkal kényeztetjük a partnert. Mivel bioritmustól, fizikai állapottól, hormonháztartástól függően ugyanaz az izgatás néha a ráhangolódást szolgálja, máskor pedig szinte orgazmust válthat ki, fontos, hogy betartsuk a fokozatosságot, figyeljünk a partnerre, és maradjunk egyensúlyban.

Vad petting
Általában orgazmussal végződik, és mindent tartalmaz, kivéve magát a közösülést. Bevallva, vagy bevallatlanul a legtöbb nő és férfi is a szájjal történő kielégítést élvezi a legjobban, így ha sokáig szeretnénk kalandozni a másik testén, ezt hagyjuk utoljára. A petting nagy előnye, hogy órákig elnyújtható a szerelmeskedés anélkül, hogy bármelyik félnek újból erőre kéne kapnia, így lassuljunk le nyugodtan, és élvezzük ki a másik minden apró porcikáját. Remek alkalom arra, hogy beszélgessünk szex közben, megosszuk a másikkal, mi hogyan hat ránk, és saját magunknak is időt adjunk arra, hogy rájöjjünk: mi minden okoz örömöt, amiről eddig talán fogalmunk sem volt. – írja a Nana


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A szexi ruci durván izgatja a férfiakat, sok van az intim szexshopban

A történelem fejlődésével a divat is fejlődött. Annak ellenére, hogy a leghíresebb divattervezők – férfiak, [...]

Vibrátorokkal szexel a két pornós Szlanicska Szilvia és Vásárhelyi Bianka

Leszbikus szex, vibrátorokkal szereti egymást a két szép lány. Sokak fantáziáját birizgálja, hogy milyen lehet leszbikus lányok szexuális élete. Mit csinálnak, [...]

Dupla élvezetek kétágú vibrátorokkal vagy dildókkal

A kettős szexjátékok jellemzői. Kétoldalas vibrátorok és dildók. A különbség a kettős és a kétoldalas [...]

A szexuális játékok férfiaknak segítenek, hogy szexistenek lehessenek

A férfiak öröme az intimitásban nagyon fontos dolog mind neki, mind neki. Ez segít megerősíteni [...]