Illatok, szagok

Az az illat a nyakadon…
Nem nem a parfümöd,
a hajad, a bőröd, a csontod illata,
puszta létezésed láng forró szaga,
a szaru tobzódó mámorpárlata,
a fölhabzó erény tarkód szegletén.
A testedből fonódó vágy ütőerén.
(Ákos)
Az jutott eszembe szex közben, hogy azért izzadunk, hogy összefolyhassunk. Mintha az egész kiválasztódás arról szólna, hogy a lényegünket préseljük ki magunkból, hogy a másik tudomására adhassuk. Felkínáljuk a testünk esszenciáját, amit a hétköznapokon a bűz és az undor jelzői fednek el az idegenek elől. De egymáson mozogva és egymásba olvadva a testünk folyékonnyá válik és cseppfolyosan eljutunk a másik testének rejtett zúgaibai, hogy minden porcikáját bejárhassuk. És az izzadtság már semmi rosszat nem jelent. A másik testének az ajándékaként, lényegeként és ízeként nyaljuk le róla. A bőrünk különböző illata is közössé válik, összekeveredünk az izzadtságunkban. És a világ legtermészetesebb dolgává válik, hogy a homlokáról lecsorduló “ő” az élvezettől tátva maradt számba cseppenjen.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!