Iskolában szexelt két diák

Iskolaidőben, az üres rajzteremben közösült egy 13 éves, hatodikos lány, és egy 16 éves nyolcadikos fiú a szeghalmi Tildy Zoltán Általános Iskolában, közölte a Békés Megyei Hírlap. A lány azt állítja, hogy megerőszakolták, a fiú viszont azt mondta: teljes egyetértésben történt a dolog.

A lány a Békés Megyei Hírlapnak [1] azt mondta: tornaórán az udvaron voltak, és hógolyóztak egy másik osztállyal. Állítása szerint szabad akaratából ment el az osztályteremig, a fiú azonban berántotta őt a terembe. A lány itt védekezett, a fiú bokájába rúgott, de az lehúzta a nadrágját és “megtörtént a szex”. A diáklány másnap számolt be szüleinek az esetről, akik azonnal a rendőrséghez fordultak.

A fiú ezzel szemben azt állította, hogy csókolóztak a lánnyal, s az magától vette le a nadrágját. “A padon kezdtük el, s utána ő javasolta, hogy én üljek a székre és úgy folytassuk”, mondta a Békés Megyei Hírlapnak a 16 esztendős fiú.

A lap szerint a két diák az esetről el is dicsekedett barátainak, ezért tudta meg mindenki az iskolában és az egész városban. A fiú anyja ugyanakkor arra panaszkodott, hogy a lány rokonai közül ketten bent jártak az iskolában és bántalmazták a fiát. Ezt a lány anyja cáfolta. Mint mondta: “Cigányok vagyunk, de nem hülye barbárok. Nem szedtem össze az izompacsirta bátyáimat és nem mentünk ki ítélkezni. A hatóságokra, a törvényre bízzuk a dolgot”.

Fekete László, az iskola igazgatója a lapnak elmondta, hogy amint értesültek az esetről, kivizsgáltatta a történteket. Értesítették mindkét szülőt, a családsegítő szolgálatot, a fenntartó önkormányzatot és a rendőrséget. Szalai Zoltán alezredes, a szeghalmi rendőrkapitányság vezetője annyit közölt, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Milyen lányokat kielégítő szexshop dolgokat tudtok?

A nők intim termékei örömet és előnyöket is adhatnak. A legtöbb terméket mind a hüvelyi, [...]

Szexshop áruválasztékát teszteli a nő, ez a munkája

Az Intim Center szexshop Budapest weblapjának szexkellék blogján olvasni lehet egy szexshop teszter nőről, és [...]

Legjobb szexbabák az olcsóbbaktól a valósághű prémium guminőkig megvehetők, rendelhetők

Szexbabák az olcsóbbaktól a valósághű prémium guminőkig a Szexplázában megvehetők. Valósághű legjobb szexbabák a SZEXPLÁZA [...]

Bikinis stewardess csajok

Enjoy Flying a cég mottója! Mi a legjobb a repülésben? Természetesen a csinos légiutas-kísérők. Eljött [...]