Jobb szex?

Sokan azt sem tudják, lehetne jobb is, mint ami épp van. Mások folyamatosan kísérleteznek, próbálkoznak, és egyre magasabb szintre fejlesztik a szexuális kultúrájukat. Mitől függ, hogy mennyit tudsz a szexről?
Azt mondják, egy nő harminc éves kora után kezdi csak felfedezni a szexualitást – mármint a sajátját. Persze van, akinek már korábban is megadatik a kielégítő, izgalmas szex, de mégis az a jellemző, hogy jó pár év, mire kialakul az egészséges önzés, kezdik levetkőzni a gátlásaikat, megismerni a saját testüket , és azt, mi jó nekik valójában. Már aki.
Sok múlik a férfiakon
Talán az iskolai szexuális felvilágosítást nem is kell a tanulmányok közé sorolni, olyan siralmas és hasznavehetetlen. Minden tinédzser a barátok elbeszélése alapján és ösztönből fog hozzá a dologhoz, aminek nagyobb a kockázata, mint gondolnánk: az első élményeknagyban meghatározzák későbbi hozzáállásunkat a szexhez .
Ha egy nőnek szerencséje van, egy-két próbálkozás után belefut valakibe, aki érti a dolgát, és aki valóban élvezetet jelent az ágyban. Jobb későn, mint soha: elképesztő dolog például egy elhasznált házasság és két felnevelt gyerek után először megtapasztalni, hogy a szex valójában egy hihetetlenül jó dolog is lehet. . . Akinek nincs akkora szerencséje, hogy élete párjával leljen rá erre az élményre, talán egész életében ”szükséges rossz”-ként tartja számon a szerelmeskedést – különösen a gyerekek születése után, amikor már konkrét célja nincs a szexnek, csak az örömszerzés.
A férfiak nagyon különböző módon kezelik a testi szerelmet, és sajnos ritka az a fajta szerető, aki valóban odafigyel a nőre, és nem csak rutinból végzi a feladatát. Pedig a szexualitás egy hatalmas témakör, egy kimeríthetetlen világ, amiben rengeteg szépség és izgalom rejtőzik , mégis sokan kiaknázatlanul hagyják.
Mitől leszel jobb szerető?
Sajnos a könyvektől vagy egyéb oktatóanyagoktól önmagukban nem. Ahhoz, hogy fejlődj a szexben ? fogadó és aktív félként egyszerre -, szükséged van egy olyan partnerre, akinek legalább ennyire fontos , hogy új dolgokat tanuljon meg. Ha megvan az alapvető bizalom, a nyílt kommunikáció, és a szex azt a helyet foglalja el a kapcsolatban, amit megérdemel, akkor neki lehet állni kísérletezni.
Rengeteg olyan cikket lehet olvasni, ami a szexuális élet fellendítéséről szól (itt is találhatsz jónéhányat), ezekből ki tudjátok válogatni azokat a tanácsokat, amik nektek is izgalmasnak, szimpatikusnak tűnnek. Együtt már filmeket is lehet nézni, akár kibeszélni őket, vagy átvenni belőlük néhány ötletet. Ha szeretnétek spirituálisabb síkra evezni, rengeteg könyv szól arról, hogyan lehet nem csak fizikai szinten megélni a szexet, ami egy másik dimenziót nyit meg a kapcsolatotokban, így elképesztő örömöt és élvezetet nyújthat.
Ha egyedül vagy, akkor se keseredj el: legalább van időd felfedezni a saját tested, a saját vágyaid. Dolgozz azon, hogy levetkőzd a gátlásaid, olvass sokat a témában, és szánj időt arra, hogy kipróbálj néhány olyan dolgot, ami egyedül is működik. Valószínű, hogy ha elkezdesz foglalkozni ezzel a területtel, akkor olyan partnert fogsz bevonzani, aki hasonlóképp fontosnak tartja a jó szexet , úgyhogy ezzel külön jót teszel magadnak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátor szex leszbikus lányokkal, pasivadító erotika

Csinos leszbikus lányokkal vibrátor szex. Csiklóizgató vibrátor és rúd vibrátor együttes használata a legjobb. Különbségek [...]

Mire jó a szexbaba? Hol vegyek, és hogy használjam?

Hogyan működnek a szexbabák? Ismerje meg a szexbabák jellemzőit, olvassa el ezt vásárlás előtt! Gondoltad [...]

Top nemi szexjátékok amit férfiak és nők kedvelnek

A mi kultúránkban még mindig nem szokás túl sokat beszélni a szenvedélyről. De azok az [...]

Dildó szeretőnek vagy harmadiknak szex közben

A szórakozás nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnád. Még kevésbé, hogy örömet szerezzen a tárgyakkal [...]