Szex külföldi nővel

Szex egy külföldi nővel – férfivágyak netovábbja. De meg spórolhatjuk az útiköltséget, ha erotikus kellékeinket néhány importcikkel bővítjük. Jöjjenek a hideg esték felmelegítői. . . Mit érdemes eltanulni az olasz, spanyol vagy francia nőktől? Sorra vesszzük a kínálatot.
Az asszony ingatag – Olaszország
Mindenki emlékszik gyermekkora kedvenc hintájára, a libikókára. Próbáljuk ki most a felnőtt változatot! Kerülj felülre, és lovagló pozícióban hajladozz lassan előre-hátra, jobbra-balra . Fontos a ritmus. A medencét helyezd a jobb, majd lefelé nyomáskor a bal oldalra. Találd meg a legideálisabb ütemet. Folytasd addig, amíg a férfi még a saját nevét is elfelejti. . .
Harap a hidegvérű – Anglia
Csókolózás közben harapdáld partnered ajkait, de igyekezz higgadtan csinálni. Nem fájdalmat, inkább meglepetést kell okozni. Hasonlóan ”kezelheted” a másik fülcimpáját vagy mellbimbóját is. Kedvesed reakciója nyomán tudni fogod, hogy élvezi-e a dolgot. Sokan kedvelik az enyhe fájdalomérzést, míg mások idegenkedhetnek tőle.
Elektromos orgazmus – Japán
A mai japán nők között igazi vibrátorszakértők vannak. A valaha szokatlan szexjátékokat ma már szerte a világon használják – aktus előtti kedvcsinálónak, vagy szeretkezés közben: az izgalom fokozására .
Hastáncosok világa – Marokkó
A szem mindent elárul – a lélek és az érzelmek tükre. Lejts érzéki hastáncot a férfi előtt, miközben tekinteted le ne veszed a másik szeméről: valósággal megbéklyózod azt . Szeretkezés közben is tilos behunyni a szemeket.
Lassú csók – Franciaország
A heves csók helyett próbáld meg lassan, finoman kényeztetni partnered érzékeny pontjait. Finoman szívd meg alsó és felső ajkait. Nyelved hegyével körözz a nyelve körül, alatta és a peremén is . Ritmikusan húzogasd ki-be a nyelved, ne túl gyorsan, de ne túl hosszan. Mikor már ismerősebb vagy ezen a területen, ideje, hogy áttérj kedvesed más testrészeire is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshopban mutogatta melleit VV Dya, Kovács Diána

Budapesten sok sexshop található, közülük az Intim Center a legrégebbi a Károly körúton az Astoria [...]

A legjobb potencianövelő bolt az INTIM CENTER, online rendelés is az egész országba

Potencianövelők recept nélkül csak táplálék kiegészítőként forgalmazott termék értékesíthető törvényesen. Ilyeneket vásárolhatsz vagy rendelhetsz az [...]

A szexuális játékok férfiaknak segítenek, hogy szexistenek lehessenek

A férfiak öröme az intimitásban nagyon fontos dolog mind neki, mind neki. Ez segít megerősíteni [...]

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]