69

Leszögezném az elején, hogy véleményem szerint az orális szex nem szex. Például: 15évesen engem kinyalt az akkori barátom és én viszonoztam neki az orált, de még szűz voltam. Remélem ez így egyértelmű magyarázat, ugyanis döbbenten jövök rá, hogy a pasik szexnek veszik. Nekem -ha pasi lennék- nem lenne pofám azt mesélni a haveroknak egy lány kinyalása és szopatása után, hogy “húdejól megadtam neki”. Szóval az orál az előjáték vagy csak simán játék.
Adni mindenki szereti, de kapni még jobb, főleg ha a pasi a hátamra dönt és nekilát a munkának, hogy csak élvezzem. Majd jövök én, viszonzásképp vagy mert megkívántam a farkát.
Azt viszont valahogy nem tudom kiélvezni, ha 69-ben kényeztetjük egymást: a tudat maga izgat, viszont akkor az egyikre nem tudok koncentrálni. Igyekezni szoktam, hogy Neki jó legyen, de valahogy akkor nem tudom élvezni, ahogy nyal. Bennem lehet a hiba, dolgozom rajta.
Vagy a lányoknál ez így van?


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!