Tantra ''játék''

Szeretkezés közben nem könnyű beszélni. A nő attól fél, megbántja a férfit, ha megmondja neki, mit szeretne. Egy igazi férfinak egyébként is tudnia kell – vallják sokan. . .
Nagy tévedés – a férfi nem gondolatolvasó. Hisz mindannyian másra vágyunk, máshogy, mást érzünk. Ezért fontos, hogy beszélgess szex közben. Ne habozz tehát, mutasd meg, miképpen szerezhetnének együttléteitek még több örömöt, tovább mélyítve szerelmeteket . A szerzők több kifejezést az ősi, indiai, tantrikus szövegekből vettek át. A pénisz helyett a lingam szót használják, ami fénybotot, fényvesszőt jelent. A hüvely helyett a jóni kifejezést alkalmazzák, jelentése szent hely, rejtett völgy.
Mindennapos áhítat
Ez az együttlét a meditáció egy fajtája, főhajtás a kapcsolat előtt, és arra szolgál, megmaradjon benne a szeretet és a szexuális szenvedély . A nő a hátára fekszik, térdét fölhúzva és széttárva. A férfi a lába közé fekszik, misszionárius pózban. A nő ezután a férfi csípője köré fonja a lábát, karját a férfi nyaka köré kulcsolja. A férfi beléhelyezi lingamját. Behunyják szemüket, és ajkaikkal is összetapadnak. A férfi csak keveset mozogjon, amennyi szükséges az erekció megőrzéséhez, aztán csak élvezze az öröm és hála érzését, amiért egyesülhetett szerelmével. Nem az orgazmus a cél, hanem hogy mélyen magukba szívják ezt az élményt, megragadják a pillanatot .
Ékszerimádat
Kellő ideig tartó előjáték után a férfi fektesse kedvesét kényelmesen hanyatt. Helyezzen párnát a feje alá, fontos, hogy a nő befogadó, ellazult állapotban legyen . A férfi először simogatja párja alkarjának belső részét, a csukló és a könyök között. A felkaron folytatja, miközben megcsókolja partnerét, simogatja arcát, haját. Folytatja a másik karral, majd a mellekkel. Egészen finoman simítson végig a mellbimbón , de előbb kérdezze meg, szereti-e párja ezt a fajta érintést.
Ezután következik a láb simogatása. Tíz-tizenöt percet vesz igénybe a test simogatása, ezután következik a jóni kényeztetése . A férfi gondosan kenje be síkosítóval a nő ágyékát, de ügyeljen rá, hogy érintése nagyon finom legyen, a csiklót kerülje el. Mozogjon nagyon lassan, több percig is körözzön. A csikló az ékszer. Találja meg azt a simogatást, amit kedvese a legjobban kedvel, és így kényeztesse.
A férfi mozdulatai továbbra is legyenek lassúak, figyelje partnere reakcióit. Amikor a nő a csúcshoz közeledik, és a jóni megduzzad, álljon le, és tartsa ujját finoman a csikló táján. Ettől a gyönyör szétárad az egész testben. A leállást többször ismételje meg, végül a legérzékenyebb ponton juttassa el a nőt az orgazmusig.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A szexbabák dughatók mindenhol ellenkezés nélkül – Szexshop

A szexbabák számos funkciót látnak el. A szexuális oktatás régióinkban évről évre gyorsan fejlődik. Harminc [...]

Legyen stabil az erekciód TOP potencianövelőkkel

A merevedés stabillá tétele, hogyan lehet? Erről sokat olvashatsz a potencianövelés blogban, de kérdés, hogy [...]

Kicsi a péniszed és nagyobb farkat szeretnél?

Mi a teendő, ha kis péniszed van? A farok mérete növelhető? A test és a [...]

Női vágyfokozók rendelése vagy személyes vásárlás szexshopból

A legjobb női vágyfokozók, rendelés vagy személyes vásárlás szexshopból azért kellenek, mert a nőknél egyre [...]