Ki fizetne kétmilliót Liptai Claudiának, hogy mégegyszer levetkőzzön?

liptai_claudia_toplessClaudiának sajtóhírek szerint kétmilliós teste van. De kinek éri meg ez az összeg? Állítólag ilyen hatalmas összeget fizetne Liptai Claudiának a Playboy, ha végre levetkőzne nekik. A lap listájának legtetején Liptai Claudia és Ördög Nóra szerepel. Közvetlenül utánuk Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője szerepel a listán, amely azonban csak a lap kívánságlistájának tekinthető – és a szóban forgó összegekről is csak találgatások jelentek meg. Eddig kétmilliónál valamivel nagyobb összeg volt a csúcs.
“A szexuális kisugárzás a legfontosabb, bőven voltak olyan, a harmadik ikszen túli címlaplányaink, akik erősebben hatottak a férfiakra, mint huszonéves társaik” – nyilatkozta Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője. Nem meglepő, hogy az ajánlatokat befolyásolja a felkért hölgy ismertsége. Többet kap, aki képernyőn van, aki a fotózás idején országos műsorban szerepel.
Liptai Claudia vérbeli nő. A sztár még 2001-ben vetkőzött az FHM magazin számára, és a sorozathoz készült interjúban, megdöbbentően őszintén beszélt érzéseiről, és arról, miként éli meg nőiességet.
“Az én legnagyobb szerepálmom, hogy ne a színpadon, hanem az életben lehessen tetőtől-talpig asszonyillatom” – vallotta, és reméljük, hogy ma már az álomkaraktert formálja.
A művésznő egyébként arról is beszélt, hogy számtalanszor állt meztelenül tükör elé, és méregette idomait. Claudia világ életében egy csipetnyi csípősséggel kritizálta magát, hét éve sem volt kivétel.
“Próbálom magammal elhitetni, hogy az, amit hibámnak látok, akár az előnyömre is válhat. Aztán vannak napok, amikor megbocsátóbb vagyok. Például, amikor olyan szép képeket készítenek rólam, mint az FHM. Ilyenkor azt mondom: De jól nézel ki, hát ki vagy te?” – magyarázta a sztár.
Liptai Claudia képek itt


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Puha pöccsel még ne legénykedj, csak ha már tartósan kemény vagy

A pasik szexuális működése potenciazavar miatt sokszor visszaesik, zavarok lépnek fel. A tesztoszteronszint csökkenése miatt [...]

Erotikus ajándékot Valentinra és alkalmakra rendelj vagy INTIM CENTER üzletünkben vásárolj

Ajándéknak a rutinosabbak inkább a romantikus randira, mozira vagy vacsorára voksolnak, és persze ott van [...]

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki, mert vásárlás, szexkütyü nézegetés közben, úgy beindul a [...]

Hosszú idejű Maratoni szex Maraton potencianövelővel! Rendelés bolti eladás itt!

A férfiaknak a szexuális funkciózavarok közül a leggyakoribb a merevedési probléma okozta problémák. Míg a [...]

One thought on “Ki fizetne kétmilliót Liptai Claudiának, hogy mégegyszer levetkőzzön?

  1. Pingback: Liptai Claudia 3 millióért vetkőzik | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.