Kurvajó volt baszni az ordenálé kurvákat

vonohorogBarátom! Vettem kotont meg baba olajat. A kotont a vonóhorogra, olajat meg a meg a ribanc pinájára. Előtte szopattam egy kicsit, hogy kemény legyen a faszom, azt’  kúrtam egy kicsit. Tövig nyomtam a faszt, hogy tágabb legyen a picsája, aztán csinálta a mókát, beleült a vonóhorogba, ahogy vezényeltem a szőrös pinájú agyának!
Megmondom, kurva jó volt veled baszni ezeket az ordenálé büdös kurvákat, akik kígyót-békát a picsájukba nyomkodnak, anélkül, hogy nekünk élvezeteket okoznának!  Ha van valami baszós állat haverod, hozd el, és az egyik repedtsarkút úgy megbasszuk, hogy egyszerre élvezünk a faszt tövig belenyomva: a seggébe, pinájába, meg a torkába. Teleengedjük gecivel az ócska kis ribancot, úgy hogy dobhártyaszakadást kap, és a fülén fog folyni a geci. Tovább>>


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!