Máshol másképp

Mindig szerettem külföldön lenni, mert ott egyszerűen jobban érzem magam a bőrömben, mint itthon, leginkább az emberek mentalitásában való különbség miatt. Mert úgy tűnik, “nyugaton” az emberek kibékültek önmagukkal, kiléptek az állandó megfelelni akarás ördögi köréből -mármint a kapcsolatok, szeretők, szerelmek: párválsztás terén értem ezt-, és ahelyett, hogy másokat fürkésznének, irigykedve vagy épp pocskondiázva (ha van különbség a kettő között), arrafelé egyszerűen csak jól vannak. Teszik a dolgukat, élik az életet, odafigyelnek önmagukra, tisztelik a többieket. És amikor mindebbe belecsöppen egy magyar állampolgár, kegyetlen kritikával becsmérli a tengerparton napozó hatvanas éveiben járó angol hölgyet, aki leveszi a bikinifelsőjét és a hasa is ráncos. Csak nem értem, miért, hiszen a lady sugározta magából a harmóniát: elfogadta a test öregedését, nem küzd az évek ellen, hanem élvezi a napsütést, ami az esős Angliában ritkaságszámba menő dolog. Aztán a magyar nyaraló, hogy tovább stresszelje magát, felkiált, hogy “ez meg milyen öreg, és piercing van a köldökében!”. Természetesen a baj azzal kezdődik, hogy itthon sok mindenről gondoljuk, hogy nem szabad, nem illik, …stb. mert mit fognak szólni, és elhisszük, hogy ennek így kell lennie.

 

És igen, velem is nagy baj van, mert itthon nem mindig tudom jól érezni magam. Gyakran elzárkózom az esetleg közeledő férfiak elől, hihetetlenül kritikus vagyok, és egyszerűen magasnak kell lennie a mércének. Nem tudom, mi az idegen környezetbeni 180 fokos fordulat oka, de máshol kinyílok, és élvezem, hogy férfiak ezrei néznek meg, mosolyognak rám…, illetve, hogy ilyenkor gondolkodás nélkül viszonzom a provokatív jeleket.

Az alapvetően nemtörődöm és passzív hozzáállásommal is elég volt egy hét a tengerparton, hogy az összes porcikám érzékiségre, testiségre, szexre vágyjon. És nem azért, mert nagy dolgok történtek, egyszerűen felszabadultam, átadtam magam másoknak és ők reagáltak rám, méghozzá pozitívan. És azt hiszem, szükségem is volt erre, hiszen magam lehettem, a saját testtudatommal. Sajnálkozom utólag, hogy nem tettem meg a határozott válaszlépéseket a közeledésekre, valószínűleg azért, mert vannak dolgok, amik után már nem lehetek ugyanolyan, mint előtte, amik után nem érhetem be mással és a kompromisszum lehetősége is elveszik. A jót túl könnyű megszokni, és ha a szexről van szó, akkor pláne. És már most is el kell utasítanom lelkes és kedves férfiak közledését, mert tudom, hogy vissza kéne tartanom a vágyaimat mellettük, és hiába a szeretet, gyengédség…stb., jelenleg (még?) nem akarom elhallgattatni a testem


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Merev péniszed fogja csodálni a nőd az INTIM CENTER potencianövelőjével

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]

Vibrátor, szexi fehérnemű és körömcipő a csábításért

Online szexbolt és szexshop üzlet az Intim Center. A szexuális élet diverzifikálásához és fűszer hozzáadásához [...]