Még a nemiszervedért is fizetned kell… Second Life

Hogy mi a virtuális avatár-lét célja? Kinek mi. Egyeseknek pénzkereseti lehetőség, mások azt mondják, számukra a second life a rideg valóság “ellenszere”.  A Second Life voltaképpen valóságszimulátor: egy olyan világhálós játék, melyet a Linden Labs arra fejlesztett ki, hogy a felhasználók valóra válthassák benne evilági vágyaikat – persze csak akkor, ha valóságos dollárban megfizetik.
second_life_csajokA “metaverzumba” 10 dolláros havi díj fejében tehetjük be a lábunkat, ha teljes jogú tagok akarunk lenni, s hogy milyen formában, az csak rajtunk múlik. Megválasztható a nem, az életkor, mi döntjük el, milyen öltözet, milyen testalkat illesse meg virtuális másunkat, azaz a minket képviselő avatart.  S hogy mi a virtuális avatár-lét célja? Kinek mi. Egyeseknek pénzkereseti lehetőség – mint kapcsolódó cikkünk mutatja -, más felhasználók azt mondják, a second life a rideg valóság “ellenszere”.
Itt ugyanis gombnyomásra megadatik mindaz, ami a hétköznapokban elérhetetlen: a nőknek például a csillogás és az áhított 90-60-90, a féfiaknak meg az iménti bombanő az anyósülésen, vagy akár motoros rali a víz alatt. Bár éppenséggel az sem ritka, hogy féfiak női avatartestet válasszanak. Hogy miért? “Ha már úgyis néznem kell órákon át, legalább legyen miért, nem igaz?” – hangzik a megfejtés.
Persze itt is mindenért fizetni kell, méghozzá linden dollárban, amit viszont – és itt jön a trükk – valós dollárban mérnek. Legalábbis ha nem győzzük kivárni, hogy kis avatarunk lassan, havi keresetéből kuporgassa össze az áhított Rolls Royce-ra valót, bizony a bankszámlánk netes kódja után kell nyúlnunk…
 Az IBM vezére a Second Life-ban: A Second Life olyan, mintha Földünk mása volna
A valós világ cégei, hírességei mind képviseltetik magukat errefelé, ha akarunk, bevásárolhatunk a plázákban, ismerkedhetünk másokkal, családot alapíthatunk, házaséletet is élhetünk – már ha van mivel… A készítők ugyanis semmit sem bíztak a véletlenre: a nemiszervet is pénzért árulják, igaz, akkor már tetszőleges méretben kapható, így e témában is csak a valós életben elnyomott komplexusok mértéke, no meg a pénztárcánk szab határt…


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!