Gruppenszex: 1 férfi és 2 nő

1ferfi_2noSzexhelyzet 1 férfi és 2 nő. Két nő kényeztet egy férfit – aligha akad olyan hímnemű, aki visszautasítaná ezt a számára igencsak kedvező felállást, ha alkalma nyílna rá. De a nők?
Divat ide vagy oda, míg a férfiak hatalmas erőfeszítéseket – és gyakran pénzt is – képesek áldozni erre a háromszereplős szexre, a nők nagy része el sem tudná képzelni, hogy párja előtt egy másik nővel (is) szeretkezzen. Arról nem is beszélve, hogy mint az élet más területén, úgy a párkapcsolatban is jelen van – mégpedig őrületes erővel – a féltékenység. Valld be, sokszor már attól a gondolattól is dührohamot kapsz, ha kedveseddel flörtöl valaki, hát még ha az illető hozzáér, megcsókolja. Így bizonyára azt sem viselnéd el, hogy mással szerelmeskedjen – sem titokban, sem a jelenlétedben. Még tovább göngyölítve a dolgot, azt meg talán végképp nem, hogy azzal a nővel, akivel szerelmed megcsal, még jóban is legyél, ne adj isten, osztozz vele az élvezetekben.
Van, aki kipróbálná
Sok férfi simán le tudná így (hármasban) élni az életét, de a nők azért máshogy vannak programozva. Egy jó kapcsolatban a szexualitáshoz nagyon fontos a lelki harmónia és az erős kötődés – ha utóbbi nincs meg, akkor szimplán, kettesben sem igazán megy a szex. Akkor meg minek a hármas felállás?
Sok nő kényszerből teszi
Bármilyen furcsa, sok párkapcsolatban élő nő „kénytelen” engedni kedvese unszolásának, és mintegy a nemi életük felfrissítése okán vág bele az ilyen háromszereplős kalandba.
Ha csak pusztán kíváncsi vagy, milyen lenne hármasban a szex, és úgy véled, sem a párkapcsolatod, sem a lelked nem sínyli meg, hát nem beszélünk le róla. De! Tudnod kell, hogy két egymást szerető és tisztelő ember között nem erről szól a szex! Inkább maradj „normális”, és ha a párod nem érti meg, hogy te nem szeretnéd a szexualitás e módozatát, nincs miről beszélnetek. Hiába hivatkozik a szexuális szabadságra – ha nem akarod igazán, ne engedj a nyomásnak! Végül is, ha téged szeret, mi szükség egy harmadikra?
Nem minden férfi hatlövetű
Arról nem is beszélve, hogy a szexfilmekben látott folyton lankadhatatlan férfi prototípusa nem igazán létezik. Gondold el, ha bele is vágsz egy ilyen két nő, egy pasi felállásos szexkalandba, még egyáltalán nem biztos, hogy olyan szexuális élményben és orgazmusban lesz részed, amit szeretnél, vagy amilyenhez szoktál. (Kivéve, ha tényleg kifogtad a lankadhatatlan hatlövetűt.) Hiába igyekszik a férfi mindkét nőt egyformán kényeztetni, amikor a tényleges aktusra kerül sor, választania kell közöttük, és a két egyenrangú lány egyikéből hirtelen „a harmadik” lesz, akinek az esetek nagy többségében már nem az jut, amit szeretne…
Ha ezek után sem ment el a kedved tőle…
Mindenképp gondold jól át, mielőtt belevágsz, ugyanis nem elég a kíváncsiság. Először el kell döntened (döntenetek), hogy a harmadik idegen vagy ismerős, tapasztalt vagy kezdő legyen. Az idegenségnek is megvannak a maga hátrányai és előnyei – miután megtörtént, nem látjátok többé egymást. Ha azonban ismerősre esett a választásotok… Mindenképpen mérlegelned kell, mi fog változni a „szeánsz” után. Nem zavar-e be a kapcsolatodba, vagy te az övébe? Nem jár-e el a szája? Szóval, talán mégsem csinálják annyian, mint ahogy azt sokan állítják. De, ha tényleg érdekel a dolog, és mindenképpen ki szeretnéd próbálni, feltétlenül diszkréten intézd! Csak akkor lehet igazán élvezetes, ha megvan a kellő harmónia és bizalom a két meglévő fél között, másképpen nem működhet ez a bizarr szendvics.
Miért izgatja a férfiakat?
Több felmérés is készült már arról, hogy a férfiak mit gondolnak két nő szexuális vonzalmáról. Miután a férfiak nagyon vizuális típusok, a legtöbbjüket már a látvány is „kielégíti” – ha nem is szó szerint. Természetesen szép számmal akadnak olyanok is, akik beszállnának harmadikként, de az ilyen jellegű fantáziákban ők a főszereplők, a nők vele foglalkoznak, nem egymással.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexbaba meg egy férfi, Szarka Andrea hármas szex

Kell egy barátnő vagy maszturbációs szexkellék, egy felfújható guminő? Az online szexshop webáruház szexbaba választékából [...]

Ha nincs igazi puncid, kapni művagina maszturbátort

A maszturbáció természetes folyamat, nem romlott, mint egyesek hiszik. A saját testével való játék egyértelművé [...]

Szex segédeszközök ajánlója sexshop termékekből

Sexshop ajánló férfiaknak és nőknek, fiúknak és lányoknak, valamint heteró és homó pároknak is. Az [...]

Intim Center szexshop Budapest, nyitva minden nap

Először egy szexboltban? Előbb vagy utóbb, de minden pár előtt, függetlenül attól, hogy férj és [...]