Szexet ígértek, és kirabolták

Egy nőt már elfogott a rendőrség abból a társaságból, melynek tagjai szexet ígértek egy gyanútlan járókelőnek, majd kirabolták.

A XV. kerületi Nádastó parkban szombaton késő éjjel szólított le egy járókelőt két nő, szexuális szolgáltatás ígéretével. Mivel a férfi csábítónak találta az ajánlatot, elindult a két fiatal nővel egy közeli lakóházhoz. Ott azonban kellemetlen meglepetés érte: a lakásban ugyanis két férfi került elő, akik nekiestek a sértettnek, összeverték, majd elvették a pénzét és mobiltelefonját. A férfi bejelentését követően a rendőrök azonosították a feltételezett csábítók egyikét, egy 20 éves nőt, akit őrizetbe vettek; a másik nőt és a két ismeretlen férfit egyelőre tovább keresik.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!