Győzike: Megbasznak elölről, és oldalról is megkúrnak

Győzike videón mocskolta az RTL Klub programigazgatóját! Felvétel bizonyítja: Gáspár Győző nyomdafestéket nem tűrően emlegette a műsorainak otthont adó csatorna programigazgatóját.
– Menjünk már, mert az RTLben megbasznak, elölről is és oldalról is megkúrnak… – ilyen és hasonló válogatott trágár kifejezések közepette beszél Gáspár egy videofelvételen saját főnökéről, az RTL Klub programigazgatójáról, Kolosi Péterről is. A botrányos felvétel a Holnap történt című film forgatási szünetében készült, Győző egy népes társaság és rendőrök előtt trágárkodott Kolosiról. Hihetetlen patáliát csapott, mert sietnie kellett az RTL Klubba, a forgatás pedig nem úgy haladt, ahogy Győző szerette volna. Végül sikerült megnyugtatni, de aki ott volt, biztos nem felejti el ezt a botrányt. – írja a BorsOnline.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


2 thoughts on “Győzike: Megbasznak elölről, és oldalról is megkúrnak

  1. Pingback: Győzike: azonnal kifizetem az APEH-et | Hírbank indiszkrét provokáció

  2. Pingback: Szexpláza: Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Indul a Gáspár Győző show

Comments are closed.