Dagad a botrány! A pedofiliával vádolt Delhusa Gjoni megfenyegette Hajdú Pétert

delhusa_lanyavalA storytv Esti Frizbijébe Melinda, Gjoni exkedvese nem csak ügyvédjét vitte magával, hanem vele volt több, Delhusa ellen szóló hanganyag és írásos bizonyíték. Erős Melinda az ex pornós az Esti Frizbiben mesélt arról, hogy Gjoni hogyan is rontotta meg a lányát. Delhusa a kiskorú az ágyban történeten annyira felháborodott, hogy Hajdú Pétert is megfenyegette!  Delhusa Gjon körül egyre nagyobb a botrány, volt felesége továbbra sem áll el a pedofília vádjától. A minap az Esti Frizbi felvételén is megjelent.
– Tizenkét éves korától járnak Gjonihoz kislányok a lányommal együtt, ő meg drága ajándékokat vesz nekik. Előfordul, hogy szerelmi és szexuális szokásairól is mesél olyankor. – sorolta a vádakat Melinda volt szerelméről.
Itt még nincs vége a vádaskodásoknak, ugyanis állítólag, mikor kislányuk, Andi tizenkét éves volt, megmutatta neki Gjoni, Melinda egyik pornófilmjét.
– Tizenkét éves volt Andi, amikor Gjon megmutatta neki az egyik pornófilmemet. A kislány teljesen kibukott, és sokkot kapott. – tette még hozzá az exszerető.
Nemcsak Melinda légből kapott ötletei ezek, hanem Pákó kedvese, Ágicával is megtörtént már, hogy rányitott Gjonira, és a kislányra, Andira egy félreérthető helyzetben. Fel is keresett Melinda egy gyermekvédelemmel foglalkozó szakembert, aki megállapította, hogy Andi szerelmes az apjába. Delhusa nem látta az Esti Frizbiben készült interjút, mégis szeretné, ha letiltanák, és nem kerülne adásba.
Hajdú Péter: – Gjoni felhívta a szerkesztőt és a gyártásvezetőt, hogyha leadják a műsort, jogi lépéseket tesz, és többet nem lesz az Esti Frizbi vendége. Azt mondta, hogy az ügyvédje megnézi a beszélgetést, és nagyon sok pénzt fogok fizetni neki. Felajánlottam, hogy védje meg magát, mondja el a saját verzióját a történtekről, de ezt nem vállalta. Nekem nem tisztem igazságot tenni, riporterként csak meghallgatom a felek véleményét. A történtek ellenére tartom az ajánlatomat: Gjonit két hét múlva is várom a műsoromba. – mesélte a műsorvezető. Nem meglepő, Gjoni nem akar nyilatkozni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A potenciazavar komoly férfigond de vannak megoldások

Férfi merevedési zavaráról beszélünk, amikor a szervezet különböző szervrendszereinek kóros működésének következtében, megfelelő nemi vágy [...]

Szexi fehérneműk nőknek a budapesti INTIM CENTER szexshopban

A fehérnemű az egyéniség tükröződése. Az erotikus fehérnemű a szekrény egyik eleme, amely a legjobban [...]

Az Intim Centerben kapható boldogság kapszulája, a puha péniszek varázslója

Egy bomba nő, egy odaadó partner akár egy szobrot is feléleszt. Nincs olyan potenciazavar, amin [...]

Mindig kemény legyen a farkad, legyél potens férfi a szexben

Hogyan lehet növelni a férfiak hatékonyságát? A potencia az erősebb nem termékenységi időszakában a fő [...]

2 thoughts on “Dagad a botrány! A pedofiliával vádolt Delhusa Gjoni megfenyegette Hajdú Pétert

  1. Pingback: Anyja száműzné Delhusa Gjon nevelt lányát | Olimpiq.com szex innováció

  2. Pingback: Inkább legyen a lányom intézetben, minthogy Gjoninál legyen | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.