Dugj amikor csak teheted, sokmindenre jó!

szex_mire_joA szex mire jó?
Boldogság – A szeretkezés utáni eufóriás érzés oka, hogy az idegrendszer intenzív működése következtében a szervezet – az élvezet hatása alatt szerotonint és dopamint választ ki. Ezek doppingolják az agyat, majd fokozzák a vér keringését, ezzel előidézve egy általános “nagyon jól érzem magam”!
Kevesebb szenvedés – A szexuális élvezet szélesíti a fájdalommal szembeni tűréshatárokat. Ez könnyen ellenőrizhető: egy csúcsponton lévő hölgy egy heves csípést észre sem vesz; ám ugyanerre a mozdulatra, „normális” állapotban biztosan felüvöltene. Izgalmi állapotban a szexuális élvezet fájdalomcsillapítóként is működik, az orgazmus pillanatában a tűrési határ akár 70%-kal is megemelkedhet.
Félelem nélkül – A szeretkezésnek stresszoldó, nyugtató hatása is van. A jelenség magyarázata az orgazmus pillanatában felszabaduló endorfinokban keresendő: a reflexek szintjén az öleléseknek valós lecsendesítő hatása van; majd pedig a szeretkezés, akárcsak bármilyen más fizikai erőkifejtés, megszünteti az izom-, az idegi és a pszichológiai feszültségeket.
Ellazulás – Ha kellemes érintés éri a bőr bizonyos pontját, az érzés a bőrön, majd az idegvégződéseken keresztül bekerül a csontvelő és agy központi „motorjába”. A reflexrendszeren keresztül ez az izgató érzés átjut az izomrendszerbe, elernyesztve azt, feloldva a felgyülemlett feszültségét.
Fokozza a vérkeringést – A szexuális izgatás során a szervezet vérbősége mindenütt, de különösen az erogén zónák tájékán jelentősen megnövekszik, az artériák ugyanakkor kicsit összeszűkülnek. Az élvezet pillanatában viszont éppen hogy kitágulnak, és ez általános jó közérzettel párosul.
Kiegyensúlyozza a pajzsmirigyműködést – Az élvezetérzés által izgatott agyalapi mirigy szabályozza a pajzsmirigyműködést. Ha túl intenzíven működik, akkor az ember lázasnak, letörtnek, gyengének érzi magát; viszont ha túl lassan funkcionál, az sem jobb. Fázik, meghízik, libidója is csökken.
Pozitív stressz – A vesék felett elhelyezkedő kis mirigyek, az agyalapi mirigy által izgatva, stresszhormonokat termelnek. Ezek közül a legfontosabb az adrenalin. Nem annyira ismert de fontos a cortisol is, amely védi az emberi szervezetet a depressziótól. A mellékvesék ráadásul kiválasztják a vágyhormonokat, az androgéneket is. Röviden: minden olyan szükséges anyagot, amelyek nélkülözhetetlenek egy igazán jó nemi kapcsolathoz.
Fogyókúra – Ugyan nem lehet kerek perec kijelenteni, hogy a szeretkezés fogyaszt (bár egy 20 perces, intenzív szexuális együttlét alatt 200 kilokalóriát is le lehet adni). Viszont a belső félelemérzet elleni molekulák, amelyeket a szexuális öröm választ ki (endorfinek) azzal a nagyszerű adottsággal rendelkeznek, hogy elnyomják például a bulímiás hajlamokat.
Vérfrissítés – A percenkénti, átlagos légzésszám 40-re emelkedik (nyugalmi helyzetben 15) az izgatottsági állapot szakaszában. Következménye, hogy javul a szervezet vér- és oxigénellátása. Regenerálódik a vér, a szervezetből eltávoznak a széngáz maradék részecskéi. Épp annyira, mint egy kiadós kocogás alatt.
Szabályozza az emésztést – Az egy-egy hosszú, forró csók során kicserélődő nyál fokozza az emésztőrendszer működését, és áldásos hatással van az immunrendszerre. Az ajkak szenvedélyes találkozása során megfordul 9 mg víz, 0,7 mg zsiradék, 0,45 g só – és többek között 250 baktérium.
A bőr hidratálása – A szexuális élvezet serkenti a női hormonok, az ösztrogének kiválasztódását. A bőr vérellátása kedvezőbben alakul – feszessé, csillogóvá, hajlékonyabbá válik a nagyobb százalékban jelenlévő kollagénnek köszönhetően.
Memória karbantartó – A hormonális központ főhadiszállása, a hipotalamus (agynyúlvány) a memória és a tanulási folyamatok központjainak is székhelye. Egy amerikai tanulmány (amelyet egyetemisták körében végzett vizsgálatok alapján állítottak össze) tanúsága szerint a tanulás során (helyesebben: közben) végzett maszturbáció kedvezően befolyásolja a koncentrálási képességet. Az orgazmus során felszabaduló energia ösztönzőleg hat a siker utáni vágyra.
Edzés a szívnek – Normális körülmények között az átlagos percenkénti pulzusszám 70–80. Az előjáték során a szívritmus megemelkedik 100-160-ra, az orgazmus során a pulzusszám elérheti akár a 110-180-as értéket is. Tagadhatatlan, hogy a szex kitűnő szívtornáztató módszer.
Mellnövelő – Az izgatottság állapotában, a vérbőség növekedésével a mell nagysága akár 25%-kal is megnőhet. Ezzel párhuzamosan érzékenysége akár a tízszeresére is növekedhet.
Szabályozza a menstruációt – A rossz szexuális élet gyakori következménye a szabálytalan menstruáció (túl rövid, túl hosszú, kimaradozó, vagy egyáltalán nem jelentkező). Ezzel ellentétben a színvonalas szexuális élvezet javítja a szervezet hormonális egyensúlyát, ennek következtében pontosan, szabályos időközönként jelentkezik a menstruáció. Egyébként vizsgálatok bizonyítják, hogy a „jó” orgazmust megélő nők endorfin-arányszáma nagyon magas, menstruációjuk kevésbé fájdalmas.
Javítja a termékenységet – Az igazi és rendszeres élvezet kedvező hatással lehet a termékenységre (bár ez nem szisztematikus). Felfedezték, hogy nagyon erős orgazmus esetén, egy nőnek – egy cikluson belül – lehet egy második ovulációja is. Ez a jelenség a rendkívül erős érzelmi hatásnak kitett agyalapi mirigy megszokottól eltérő működéséhez köthető.
Kiegyensúlyozott terhesség – Egy hormonokkal elárasztott, állapotos női testben a vérkeringés fokozódik, különösen az alhas tájékán: ez erősíti és megkönnyíti a szexuális reakciót. Az élvezet jelentősen növekszik az anyaméh kellemes rándulásainak közvetítésével; ez még erőssebbé válik a baba jelenléte következtében.
Test-erősítés – Aki gyakran vagy hosszú ideig szeretkezik, alaposan megdolgoztatja az alhas tájékát. Ezen izom a légzés meggyorsulásának hatására mind gyakrabban húzódik össze, kellemesen bizsergetve az alhas tájékát.
Gyorsítja a bélműködést – A szeretkezés során az alhasi összehúzódások olyan hatással vannak a szervezetre, akár egy kiadós masszírozás. E hatás átjárja az egész testfelületet és a belsőt is. Ez pedig fokozottabb bélműködést vált ki


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelőért nem kell gyógyszertárba, Rossmannba vagy DM-be menni, az INTIM CENTER szexshopban van!

A legjobb potencianövelők az INTIM CENTER szexshopból! Nem kell gyógyszertárba, Rossmannba vagy DM-be menni, itt [...]

Boom Boom potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás Budapesten

Aze egyik legjobb potencianövelő szer Boom Boom potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás Budapesten. A Boom [...]

A potencianövelők által elért merevedés tartós és többszöri

Hogy mennyire hatásosak a potencianövelők, nem tudni pontosan, akik megveszik, nem dicsekednek azzal, hogy a [...]

Férfiak szexshop vásárlásainak toplistája

Milyen termékeket szoktak a férfiak egy szexshopban vásárolni vagy rendelni? A pasik mindent vesznek aminek [...]