Mindent ami luk, röptében a legyet is

A szex az mindenkinek fontos. Jó a közérzete, szép a bőre, magabiztos lehet valaki, ha rendezett a szexuális élete. Persze ehhez egy megfelelő partner is szükségeltetik.
A férfiakra szokás mondani, vadásznak, trófeát gyűjtenek, amit aztán otthon a falra akaszthatnak. Jól teszik, csak ne mutogassák, mint a bélyeggyűjteményt. Nem semmi teljesítmény megingatni a női nemet, és kicsikarni az igent.

Mit akar a lány és a fiú?
A hölgyek intimitást, a pasik szexet akarnak. “Mindegy milyen luk, csak darázs ne legyen benne”, érzésével élnek a hímneműek. Ami a csajokat elrettenti és a férfiakat, mint kudarc érheti a szexuális és párkapcsolat teremtésben. Hogy a kudarcokat elkerüljék, igyekeznek eltitkolni vágyaikat a pasik, és inkább áttételes módon kifejezésre juttatni. Az a fiú, aki szexuálisan felfokozott időszakában megtanulja a nők nyelvét, később sikeres kapcsolatokat tud kialakítani. De vajon kinek megy ez zökkenőmentesen?
A kapcsolatok minőségét nézve, úgy tűnik, keveseknek, de semmi ok a csüggedésre idővel változik a helyzet. Az idő múlásával, és a házasság után már a férfiak is és a nők is egyformán az intimitást helyezik előtérbe.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfi kényeztetők, bombázó csajok és brutális szexkütyük

A legjobb férfi kényeztetők bombázó csajok és brutális szexkütyük , ezekből láthatsz egy válogatást. A [...]

A tojásvibrátor használata szex és masztizás közben

A vibráló tojás egy szimulátor és egy sokoldalú intim játék, amely lehetővé teszi az élvezet [...]

Potencianövelő szer mindig legyen nálad, sosem tudhatod mikor lesz rá szükség

A férfiak hatékonyságának növelése: módok, módszerek és eszközök. Történelmileg a férfi szexuális aktivitást nemcsak a [...]

Valentin napi ajándéknak szexet kérek meg egy vibrátort

Valentin napi ajándéknak szexet kér a lány, meg egy vibrátort. A vibrátor vásárlás megoldásában tudunk [...]