N

Szex lexikon: N

Nagyajkak
A női külső nemi szerv részei. Két bőrredő,, amik a serdülést követően fanszőrzettel fedettek. A Vénusz-dombtól futnak lefelé, és a hüvelybemenet alatt, a gát fölött végződnek.

Nekrofilia
Szexuális eltévelyedés, amely abban ölt testet, hogy az elhunyt személyt szexuálisan megbecstelenítik. A nekrofil személy képes megölni kiszemelt áldozatát, hogy megkaphassa.

Nem
Az ember biológiai jellemzője, ami abban ölt testet, hogy a születendő gyermek lány vagy fiú lesz.

Nemi aktus
Szexuális cselekmény, amely lehet nemi közösülés, de maszturbáció is. Célja a szexuális kielégülés. A nemi közösülésnél tágabb fogalom.

Nemi betegségek
Szexuális úton terjedő betegségek, amelyek általában a nemi szervek érintkezése következtében jönnek létre (vaginális, orális, anális szexuális kapcsolat során).

Nemi erőszak
Az egyén elutasítása ellenére bekövetkező nemi közösülés (lelki-, testi terrorizálás, fenyegetés, megfélemlítés). A nemi erőszakot számos országban – így Magyarországon is – szigorúan büntetik.

Nemi jelleg
A két nemet egymástól megkülönböztető testi jegyek összessége. Elsődleges nemi jelleg: nemi szervek. Másodlagos nemi jelleg: a női és férfi test különbsége (testmagasság, hang, testalkat, stb.) A nemi jelleg kilakításáért a hormonok felelősek.

Nemi közösülés
Szexuális cselekmény, amelynek célja a szexuális kielégülés. A nemi közösülésnek több formája létezik: vaginális, orális, anális. A nemi közösülés csúcspontja az orgazmus.

Nemi érés, fejlődés
A gyermek- és a serdülőkor éveiben meghatározott sorrendben indul be a nemi érés folyamata. Ez 9-10 év környékére tehető, és több évig tartó folyamat. Ez alatt a fiúknak megnő a herejük, herezacskójuk, majd meghosszabbodik a hímvesszőjük, kinő a fanszőrzetük, míg a lányoknak fejlődik a mellük, beindul a havi ciklusuk, és hasonlóképpen megjelenik a fanszőrzetük.

Nemiség
Nemi alkat, jelleg, amely a nemi szerepekben, és a nemi identitásban jelenik meg.

Nemi szerep
Az adott nemhez (férfi, nő) tartozó, társadalmilag elfogadott viselkedésforma, kontrollált magatartás.

Nemi szervek
A szaporodást, szexuális örömszerzést szolgáló szervek. Mind a férfiaknál, mind a nőknél megkülönböztetünk külső és belső nemi szerveket.

Nemzőképesség
A férfiaknál a megtermékenyítés képességét jelenti. Ha a férfi -anatómiailag és funkcionálisan – nemzőképes, akkor képes utódok létrehozására.

Nemzőképtelenség
A megtermékenyítő képesség tartós vagy ideiglenes hiánya, amely számos okra vezethető vissza.

Nőgyűlölet
A férfi ellenséges beállítódása a nőkkel szemben, amely általában pszichés okokra (anya-fiú kapcsolat) vezethető vissza.

Nimfák
A nimfák az ókori görög mitológiában félisteni lények, az istenek szeretői

Nimfománia
Csillapíthatatlan nemi vágynőknél, amely gyakran még közösülés esetén sem nyújt kielégülést. A nimfomán nőnek állandó késztetése van a szexuális együttlétre. A nimfománia nem a szexuális vágy hétköznapi felfokozottsága, hanem szervi betegség (pl. agydaganat) vagy pszichiátriai zavar (pl. mánia) tünete.

Normospermia
A férfiak termékenyítő képességének normális lelete. Ez szerint egy milliliter ondóban legalább 60-70 millió spermium található, ezeknek legalább 70-75 százaléka morfológiailag jó, élénken mozog, és a rendellenes fejlődésűek száma nem haladja meg a 25- 30 százalékot. Ennél alacsonyabb értékek esetén a megtermékenyítés képssége csökken, de kevésbé “tökéletes” ejakulátumból is születhet kisbaba.

Nárcizmus
Önimádat, öntetszelgés, s ennek részeként a saját test beteges imádata. A narcisztikus személy gyönyörködik saját testében. Az elnevezés onnan ered, hogy a görög mondabeli Narcisszosz beleszeretett saját magába.

Nudizmus
Meztelen napozás, strandolás. Olyan szabadidős tevékenység, mozgalom, amely az emberi lény természethez való szoros kapcsolatát, kötődését fejezi ki.

Nyitott házasság
A házastársak kölcsönös egyezsége azzal kapcsolatban, hogy mindkét fél elfogadja, ha társának házasságon kívüli (szexuális) kapcsolata van.

Nyál
A szájban, a nyálmirigyek által keletkező váladék, melynek feladata a szájüreg nedvesen tartása, és a táplálék emésztésének megkezdése. Orális szex során segít a partner nemi szervének síkossá tételében.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb potencianövelő tabletta az Intim Centerben kapható

A természetes szexuális fokozók ugyanolyan idősek, mint amennyi problémát megoldani kellene. Több száz évvel ezelőtt [...]

Bíró Anna és Antal Annamária műpénisz és vibrátor szex

A magyar lányok Bíró Anna és Antal Annamária a forgatáson műpénisz és vibrátor szex jelenetben [...]

Szexshop üzletben szex – erotikus történet

Régebben az Intim Center budapesti szexshop üzletében dolgoztam, de elváltam és hazaköltöztem anyámékhoz, egy vidéki [...]

A legjobb online szexshop termékeiből ajánló

A Szexpláza.hu online nonstop szexshop új termékek ajánlója. Az ajánlatok közül itt egy élethű letapasztható műfasz, szagtalan [...]