Nánási Ördög Nórát dugja és feleségével dolgozik

Nánási Pál és felesége, Eszter továbbra is munkatársak maradtak! A Playboy fotósa és stylist felesége szakításuk óta is együtt dolgozik, annak ellenére is, hogy Nánási már össze is költözött új szerelmével, Ördög Nórával. De vajon így el lehet felejteni a múltat? Nánási Pál és felesége, Antal Eszter továbbra is együtt dolgoznak. A fotós és a stylist a jelek szerint csak a magánéletben intett búcsút egymásnak, a fotózásokon továbbra is jól összeszokott párost alkotnak. Mindezt úgy, hogy Nánási már összeköltözött új szerelmével, Ördög Nórával, akit a Playboy fotózásán ismert meg. Az RTL Klub csinos műsorvezetője a hét éve tartó kapcsolatát, s négy hónapos házasságát bontotta fel az új szerelemnek köszönhetően. Nánásinak pedig tízéves házassága ért véget Ördög Nóri felbukkanásával. Eleinte arról is szóltak a hírek, hogy a fotós felesége, a stylistként dolgozó Eszter munka nélkül maradhat az elválás miatt, de a jelek szerint a munkakapcsolatot a boldogságukat megrontó új szerelem sem tehette tönkre.
– Minden fotózásra be szoktam ugrani néhány percre, és úgy látom, Eszter és Pali viszonya nagyon korrekt mind emberileg, mind a munka terén – mondta a Borsnak a Playboy főszerkesztője, Radnai Péter.
– Mivel szigorúak a szabályaink, így ezeken a fotóz á sokon csak a legszűkebb stáb vehet részt, így Nóri még véletlenül sem futhat össze Eszterrel – tette hozzá kérdésünkre. Radnai a Borsnak korábban elmondta, továbbra is számítanak a fotósra, igaz, azt rá és a feleségére bízzák, hogy együtt akarnak-e dolgozni. Nos, a jelek szerint igen!
A Borsnak eddig is több modell jelezte, hogy amikor Nánási fotózta őket, felesége, Eszter segített a ruhák kiválasztásában. A Nők lapja e heti számából pedig egyértelműen kiderül: Nánási és felesége továbbra is együtt arat szakmai sikereket. Az RTL Klub másik sztárjának, Lilunak a címlapfotózását alkotópárosként ugyanis ők jegyzik. A bizalom a jelek szerint kölcsönösen működik Nánásiéknál, hiszen Nóra is együtt kell, hogy dolgozzon volt férjével, Rubin Kristóffal. Igaz, egyelőre közös produkciójuk nincs. Az érintettek azonban továbbra is hallgatnak. Eszter és Nóra sem kíván nyilatkozni a magánéletéről, Nánásit pedig nem nyilakozik – írja a Borsonline.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Új online szexshop webáruház XShop.hu

Az online szexshop bolt, készletről küldi Önnek a termékeit. Magyarországon is egyre több az online [...]

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]

BDSM szex és felnőtt szexbolt kellékek Szeresdmagad szexshop

A BDSM a hatalom és az öröm művészete. Már régóta nem tekinthető perverziónak, a kapcsolatok [...]

Kipróbáltam egy potencianövelőt, durván hatásos

Először vásároltam potencianövelő terméket. Negyven éves elmúltam. Az erekcióm mindig könnyen kialakult eddig is, de [...]

One thought on “Nánási Ördög Nórát dugja és feleségével dolgozik

  1. Pingback: Meztelenül Ördög Nóri | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.