Nem hallgatott Dubairól – Molnár Anikó fenyegetések elé néz?

El kellene gondolkodni azon, hogy fiatal lányok miből ülnek sokmilliós kocsikban és viselnek több százezres ruhákat – fejtette ki nemrég Molnár Anikó, aki maga is járt Dubaiban pénzért. A volt villalakó miatt elszabadultak az indulatok…
El kellene gondolkodni azon, hogy fiatal lányok miből ülnek sokmilliós kocsikban és viselnek több százezres ruhákat – fejtette ki nemrég Molnár Anikó, aki maga is járt Dubaiban pénzért. A volt villalakó miatt elszabadultak az indulatok…

Hétvégenként több, itthon modellként dolgozó lány utazik Dubaiba pénzt keresni – mondta el Molnár Anikó. Ezek a lányok valószínűleg már korábban is aggódtak, hogy egyszercsak előáll valaki, aki mindent tud.

Az egykori villalakó nemrég elárulta, hogy ő maga egyszer járt Dubaiban, egy hercegségben, ahol kétmillió forintot kapott, ráadásul szex nélkül – adta hírül a Hot! magazin.Az interneten Anikó mondatai után több olyan hozzászólás született, hogy az egyik legismertebb hazai modellügynökség vezetője is tudna mesélni.

 

A férfi nem tagadja, szinte minden ismert lány náluk kezdett, ők indították el őket a pályán, Anikót is. Az ügynökség szerez munkát a lányoknak, de megválogatják, mire közvetítik ki őket, bárba konzumálni, lakásra egyáltalán nem!

A munkák óradíja nem túl magas, úgyhogy ő is tud róla: némelyik modelleknek nem ebből telik a luxusra, hanem mediterrán és egzotikus országokba utazgatásból – de úgy gondolja, ehhez a modellügynökségnek semmi köze – adta hírül a Hot! magazin.

A “modellvilág” Molnár Anikóra haragszik, rettegnek, mióta nyilatkozott. Az általános vélekedés szerint kár volt elővenni az állítólag tíz évvel ezelőtt történt dolgokat.

Az akkori ügyek már el is évültek – jogi nyelven fogalmazva. A tíz évvel ezelőtti Dubai utazást a 18 éves herceg otthonába, és az akkor jelenlevő hölgyeket valószínűleg maga a herceg is elfelejtette már, nyilván nem ez volt az egyetlen ilyen élménye – írja a Hot! magazin.

Anikónak a közelmúltban feltették a kérdést, nem fél-e az adóhivataltól, miután az akkor keresett kétmillió forint után nem fizetett adót – A lány azonban a régmúltra hivatkozva nemet mondott.

A “modellek” azonban lázasan gondolkodnak: vajon mit tudhat Anikó, miről beszéltek neki partikon, mit hallott közös ismerősöktől?

A volt villalakót nem tudják megkérdezni és közvetlenül fenyegetni, ő ugyanis vagy nem veszi fel, vagy kikapcsolja a telefonját. Az idegeskedés egyre fokozódik – adta hírül a Hot! magazin.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Minden nőnek kell egy vibrátor Major Fanni szerint is

Az influnencer lányok reklámaival tele van a net. Újabb média trend hódít, egy kitalált fals [...]

Legyen saját puncid, ez vibrálni is fog, és soha nem fáj a feje

Az élethű punci vibrátorral, férfiknak készül önkielégítésre mint az igazi pina: a csikló és szeméremajkak [...]

BDSM szex az fájdalmat adni vagy kapni az INTIM CENTER kellékeivel

A BDSM és a fétis kiegészítőkkel rendelkező részben sok vásárló némi aggodalommal néz ki, vagy [...]

Mya Diamond sex shop gésagolyóval játszik

A gésák ismerték az összes vágyfokozó fortélyt, a fogamzásgátlás különböző módszereit, és természetesen intim izmaik [...]

2 thoughts on “Nem hallgatott Dubairól – Molnár Anikó fenyegetések elé néz?

  1. Pingback: Szexpláza: Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Magyar modelleket futtatott a szépségverseny rendező

  2. Pingback: Zoliboy.com – A magyar pornós csajok szarrá alázva | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.